DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Chakra’dan aşkın en doğal hali

    29.01.2018
    A+
    A-

    Chakra, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel ve kaliteli hediye arayanlar için kişiye özel alternatifler sunuyor. Sevgililer Günü’nde hayatınızdaki en değerli erkeğe Chakra’nın özel tasarım sehpasıyla tavla keyfi yaşatabilirsiniz. Chakra’nın özel kozmetik ürünlerinin yanı sıra, kişiye özel hediye trendine uygun olarak, Chakra’nın kişiselleştirilebilir hediye bölümü Monogram&Gift ile sevgilinize kendisini özel hissettirebilirsiniz.

    Chakra, dokunmanın ve duyguların kılavuzluğuyla yola çıktığı Chakra Life Stylekonseptiyle marka 14 Şubat Sevgililer Günü’nüze romantizm katıyor.

    Chakra’nın yeni koleksiyonundan biri sevgilinize…

    Havlu, bornoz ve ev tekstilinin yanı sıra yaşam alanlarına özel dekoratif aksesuarlarıyla da dikkat çeken Chakra, yeni koleksiyonunda yer alan ürünlerle sevgilinizi özel hissettirecek birçok alternatif sunuyor. Daha büyük mağazalarda daha fazla ürün kategorisine yer verilen yeni Chakra Life Style konsepti, yeni sezona özel Sofistike, Simple Life ve Artizan olmak üzere 3 farklı koleksiyonu içeriyor.

    Aşkla gelen doğal güzellik

    Yeni Life Style konseptinde yaşam alanlarını güzelleştirmekten ilham alan Chakra, Sevgililer Günü hediye alternatifi olarak kozmetik koleksiyonuna yeni eklediği kişisel kozmetik koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Tamamen doğal içeriklerden oluşan Chakra’nın kişisel kozmetik koleksiyonu; vegan ve özel içerikli sabunlar, banyo bakım ürünleri, el ve vücut bakım ürünleri, masaj mumu, doğal Japon Hiba ağacı kokusu gibi ürünlerden oluşuyor.

    Sevgilinizin ruhuna dokunabileceğiniz, esansiyel yağlarla hazırlanan içerikleri ve kokularının yanı sıra, ambalajlarıyla da göz dolduran Chakra kişisel kozmetik koleksiyonu, yüzde 100 pamuktan üretilen kutu seçenekleri ve kişiye özel hediye kartı uygulamasıyla sevgiliniz için en özel hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

    Sevgilinizin Chakra’sı ismine özel olsun

    Hayatın içinden, modadan ve trendlerden ilham alan koleksiyonları ile yaratıcılığı ön planda tutan Chakra, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisinin ismine özel hediye seçmek isteyenlere benzersiz bir hizmet sunuyor. Chakra’nın Monogram&Gift bölümünde sevgiliniz için seçtiğiniz tekstil ürünlerine özel isim, yazı veya motifle nakış işlemesi yaptırabilirken, hediye paketine özel nakışlı etiket ekleyebilir, sevgilinize notunuzu nostaljik mühürle kapatılabilen not kartlarına yazabilirsiniz.

    Ürünlerin kişiye özel hale getirilebildiği Chakra deneyim alanları sayesinde, sevgilinizin Chakra’sını kendisine özel hale getirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.