DOLAR 32,3251
EURO 35,0329
ALTIN 2282,686
BIST 8974,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Christina MYKHAILYCHENKO CarrefourSA İçerenköyAlışveriş Merkezi’nde sanat severlerle buluşuyor

    Christina MYKHAILYCHENKO CarrefourSA İçerenköyAlışveriş Merkezi’nde sanat severlerle buluşuyor
    05.12.2017
    A+
    A-

    Cefic tarafından yönetilen CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi, 10 Kasım Pazar Günü dünya çapında çeşitli ödülleri olan 11 yaşındaki Ukraynalı piyanist ChristinaMykhailycheno’yu ağırlamaya hazırlanıyor. Önemli bestecilerinin popüler eserlerini yorumlayan sanatçı gelen konulara müzik ziyafeti yaşatacak.

    CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi Aralık ayında sanat faaliyetlerine devam ediyor. 10 Kasım Pazar günü 3 farklı saat diliminde konser verecek olan Christina Mykhailycheno’nun başarı öyküsü de oldukça ilginç. Küçük yaşta babasını kaybeden Christina annesinin ve ailesinin desteği ile birçok farklı dalda ödül kazanmıştır.

    Maddi destekleri yeteri kadar olmayan Christina ve ailesi buna rağmen sanata olan düşkünlüğünden vazgeçmemiş ve öğretmenlerinin de desteğini kazanmıştır. Christina Mykhailycheno 2016 Nisan- “Merci Maestro” ödülü Uluslararası Genç Piyanistler ( Categori A), 2014/2015-“Grand Prix of Music” ödülü, 2013/2014- Ulusal “Con Amore Festum” Yarışması, 2013- “Özel Ödül” Sivastapol Senfoni Orkestrası- KIRIM, 2012- “Birincilik Ödülü” Uluslar Arası Frederic Chopin Yarışması- KIRIM, 2013- “Özel Ödül” Sivastapol Senfoni Orkestrası- KIRIM gibi ulusal ve uluslararası yarışmalardan ödüller kazanmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.