DOLAR 32,4935
EURO 34,7601
ALTIN 2485,399
BIST 9488,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çiçeklerin şiirle dansı; Floraiku

    Çiçeklerin şiirle dansı; Floraiku
    04.11.2017
    A+
    A-

    Çiçeklerin büyülü kokusu, şiirin nazik tınısıyla bir araya gelerek, benzersiz Floraiku parfümlerine hayat veriyor.

    Dünya’da ilk defa lanse edilen ve premierinin 3. ayağını Türkiye Galeries Lafayette İstanbul’da gerçekleştiren Floraiku Parfümleri, gizemli ve sanata bağlı tasarımı dikkat çekiyor.

    İsmini, çiçek anlamındaki Flora ve üç mısradan oluşan Haiku adındaki Japon şiirlerinin birleşiminden alan Floraiku, sanatsal dokuyu şişe tasarımlarında da yaşatıyor.

    Markanın sanat direktörü Clara Molloy, her parfüm özelinde yazdığı Haiku şiirlerini, kokuların şişe tasarımlarına yansıtıyor. 3 ana koku ailesi ve 2 ”Shadow”dan oluşan Floraiku parfüleri, şişe tasarımlarında, Clara’nın şiirlerinden ilhamla hazırlanan özel çizimlerle süsleniyor.

    Beyaz renk, çay bazlı kokuları, mavi renk çiçek bazlı kokuları ve siyah renk, tütsü bazlı kokuları temsil ediyor. Kırmızı renkteki Light ve Dark Shadow’lar, tüm parfüm aileleriyle birleştirilebiliyor ve bambaşka bir koku yaratılıyor. Her bireyin aydınlık ve karanlık bir tarafı olduğunu savunan, markanın kurucusu John Molloy, ” Kendinizi o gün ait hissettiğiniz modu, Shadow’lar sayesinde dilediğinizce yaşabilirsiniz.” diyor.

    Uzakdoğu esintileri ve sanatın parfümü Floraiku, yalnızca Galeries Lafayette İstanbul ve Harvey Nichols mağazalarında!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.