DOLAR 32,3859
EURO 35,0259
ALTIN 2323,859
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cicibiciler çocukları mutlu etmeye devam ediyor

    Cicibiciler çocukları mutlu etmeye devam ediyor
    13.10.2017
    A+
    A-

    KidZania’da düzenlenen Şefler Kulübü Mutfak Atölyesi ile minikleri hayranı oldukları Cicikız ile buluşturan ve cupcake yaparak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Cicibiciler, Şefler Kulübü filmini KidZania’da bulunan tüm çocuklara ücretsiz olarak izleme fırsatı da sundu. Giochi Preziosi güvencesiyle çocuklarla buluşan Cicibiciler’in miniklere KidZania ücretsiz çocuk giriş biletleri ve indirim kuponları sunduğu kampanya ise tüm hızıyla devam ediyor. 30 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında 50 TL ve üzeri Cicibici ürünü alarak, www. cicibiciyiz. biz adresinden başvuru yapan ilk 150 kişi 70 TL değerindeki KidZania çocuk giriş bileti kazanacak. Üstelik ilk 150 kişiden sonraki herkes 100 TL değerindeki bir çocuk ve bir yetişkini kapsayan KidZania giriş biletini %20 indirimli alacak.

    Çocukların oynarken çok keyif aldığı Cicibiciler, kampanyalarıyla sevenlerine benzersiz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son olarak KidZania’da 30 Eylül ve 7 Ekim’de gerçekleşen Şefler Kulübü Mutfak Atölyesi’nde geleceğin şeflerini hayranı oldukları Cicikız ile buluşturan Cicibiciler, etkinliğe katılan 60 çocuğa hem sosyalleştikleri hem de keyifli vakit geçirdikleri benzersiz bir deneyim yaşattı. Süpervizörler ve Cicikız ile cupcake yapan çocuklar, etkinlik sonunda hediyeler ve değerli anılarla KidZania’dan ayrıldı. Ayrıca, atölyenin gerçekleştiği günlerde KidZania’da bulunan tüm çocuklar, KidZania Tiyatrosu’nda özel olarak gösterimi gerçekleştirilen Şefler Kulübü filmini ücretsiz olarak izleme fırsatı da yakaladı.

    Çocukları mutlu eden kampanyalarını sürdüren Cicibiciler’in KidZania’ya ücretsiz çocuk giriş biletleri ve indirim kuponları sunduğu kampanya ise tüm hızıyla devam ediyor. 30 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında 50 TL ve üzeri Cicibici ürünü alarak, , www. cicibiciyiz. biz  adresinden başvuru yapan ilk 150 kişiye 70 TL değerindeki KidZania çocuk giriş bileti hediye edilecek. Üstelik ilk 150 kişiden sonraki herkes 100 TL değerindeki bir çocuk ve bir yetişkini kapsayan KidZania giriş biletini %20 indirimli alacak. Kampanya kapsamında kazanılan giriş biletleri ve indirim kuponları 31 Aralık 2017’ye kadar kullanılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.