DOLAR 32,5615
EURO 34,9855
ALTIN 2428,251
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cicibiciler’den yılbaşına özel kaçırılmayacak kampanya

    Cicibiciler’den yılbaşına özel kaçırılmayacak kampanya
    13.12.2017
    A+
    A-

    Eğlendirirken, birbirine uyumlu karakterleri biriktirmek için çocukları teşvik eden Cicibiciler yılbaşına özel indirimlerle yeni yılın en sevindiren hediyesi olacak. 31 Aralık’a kadar sürecek bu benzersiz fırsatla Cicbiciler Şefler Kulübü ve Cicibiciler Parti Serisi 5’li paketler 39,90 TL yerine 29,90 TL, 12’li paketler ise 79,90 TL yerine 59,90 TL’den hayranlarıyla buluşuyor. Miniklerin en sevdiği oyuncaklar arasında yer alan Cicibiciler, eğlenceli tasarımlarıyla oyun saatlerinin vazgeçilmezi oluyor.

    Sunduğu renkli ve eğlenceli dünya ile oyun saatlerini daha keyifli hale getiren Cicibiciler, çocukları mutlu eden kampanyalarını sürdürüyor. Miniklere yılbaşında sevindirmek isteyenlere özel bir fırsat sunan Cicibiciler, 31 Aralık’a kadar geçerli özel indirimli fiyatıyla sevenleriyle uluşuyor. Bu özel kampanyayla Cicbiciler Şefler Kulübü ve Cicibiciler Parti Serisi 5’li paketler 39,90 TL yerine 29,90 TL, 12’li paketler ise 79,90 TL yerine 59,90 TL’den sunuluyor. Miniklerin en sevdiği oyuncaklar arasında yer alan Cicibiciler, eğlenceli tasarımlarıyla oyun saatlerinin vazgeçilmezi oluyor.

    Geleceğin şeflerinin oynarken en çok keyif aldığı Cicibiciler Şefler Kulübü 5’li paketi; 1’i gizli 5 yeni Cicibici figürü, 1 Yemek Tarifçiği Kitabı, 1 Karakter Broşürü ve 1 Koleksiyoncu Rehberi ile birlikte geliyor. Cicibiciler Şefler Kulübü 12’li pakette ise birbirinden neşeli 2’si gizli 12 yeni Cicibici figürü, 2 Yemek Tarifçiği Kitabı, 2 Karakter Broşürü ve 1 Koleksiyoncu Rehberi yer alıyor. Üstelik figürlerin altındaki kodları ücretsiz Shopkins Chef Club uygulamasıyla taratarak online koleksiyonu zenginleştirme şansı da bu kutularda minikleri bekliyor!

    Parti Zamanı diyen, en eğlenceli Cicibiciler, Cicibiciler Parti Serisi ile miniklerle buluşuyor. Cicibiciler Parti Serisi 5’li paketlerde; 1’i gizli 5 adet yepyeni Cicibici figürü, 1 asılabilir Fener, 1 Fener Kordonu, 1 Karakter Broşürü ve 1 Koleksiyoncu Rehberi bulunuyor. Çocuklar, Cicibiciler’ini, fener dizme kordonu sayesinde fenerin içinde asabiliyor ve sergileyebiliyor. Şanslı olanlar ise Çok nadir Işıltılı Düğün Cicibiciler’ini bulma fırsatını yakalıyor. Cicibiciler Parti Serisi 12’li paketleri ise tam koleksiyonunu tamamlamak isteyenlere göre! Sınırlı sayıdaki Hollywood Cicibiciler’ini koleksiyona katmak şansı sunan bu paketlerde; birbirinden sevimli 2’si gizli 12 yepyeni Cicibici figürü, 2 asılabilir Fener, 2 Fener Kordonu, 2 Karakter Broşürü ve 1 Koleksiyoncu Rehberi yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.