DOLAR 32,3122
EURO 35,0621
ALTIN 2278,603
BIST 8994,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çiftler için doğru yatak seçiminde 5 altın kural

    Çiftler için doğru yatak seçiminde 5 altın kural
    20.09.2018
    A+
    A-

    Yaşamımızın yaklaşık üçte birini uyuyarak geçiriyoruz. Dolayısıyla sağlıklı uyku ve sağlıklı omurga için doğru yatak seçimi son derece önemli bir konu. Çiftlerin farklı vücut endeksleri ve kişisel zevkleri bu seçimlerinde önemli kriter olsa da yanlış seçilmiş bir yatakta yatmak bir süre sonra bel ve sırt ağrılarına neden olabiliyor. Bu farkındalıkla seçilen yatağın tepeden tırnağa tüm vücuda destek vermesi gerektiğini söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, yatağın çiftlerin her ikisinin de boyundan en az 10 cm daha uzun olması gerektiğini söyledi.

    Yaşamımızın önemli bir bölümünü uyuyarak geçirdiğimiz için kullandığımız yatak daha da önem arz ediyor. Dolayısıyla sağlıklı uyku ve sağlıklı omurga için doğru yatak seçimi son derece önemli bir konu. Öte yandan çiftlerin farklı vücut endeksleri ve kişisel zevkleri bu seçiminde önemli kriter olsa da yanlış seçilmiş bir yatakta yatmak, bir süre sonra bel ve sırt ağrılarına neden olabiliyor.

     

    Çiftlerin yatak seçiminde vücut kitle endeksi önemli…

    Bu farkındalıkla seçilen yatağın tepeden tırnağa tüm vücuda destek vermesi gerektiğini söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, yatağın çiftlerin her ikisinin de boyundan en az 10 cm daha uzun olması gerektiğini söyledi. Bambi Yatak olarak sert, yumuşak ve orta sertlikteki yatakları müşterilerin tercih ve isteklerine göre kendi içlerinde de sınıflandırdıklarını aktaran Gökmen, temelde 3 uyku pozisyonunun omurganın yatağa hangi şekilde yerleşeceğini belirlediğini aktardı. Çiftlerin boy ve kilo ölçüleri aynı olsa da erkek ve kadınların vücut yapısının, ağırlık dağılımının ve omurga şekillerinin farklı olduğunun farkındalığıyla ürün geliştirdiklerini söyleyen Gökmen, “Eşlerde yatış pozisyonunun farklı olması ve uyurken eşlerin yatakta dönme oranlarının farklı olmasıyla birbirlerinden etkilenmemeleri gerekiyor. Bu bilinçle de Paket yaylı yatakları tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Birbirinden bağımsız paket yaylı yataklar sayesinde partnerlerin yatak içerisindeki hareketlerini en aza indirdik. Ve kaliteli uykunun tüm parametrelerini kullanıcımızla buluşturduk” dedi.

     

    Ayrıca terleme sorununun uyku kalitesini olumsuz yönde etkilediğinin farkındalığıyla ürün geliştirdiklerini söyleyen Gökmen, “Ar-Ge’ye önem veren bir marka olarak terleme sırasında oluşan nemi emerek vücuttan uzaklaştıran yatakları müşterilerimizle buluşturuyoruz.  Çünkü biz biliyoruz ki ıslaklık hissini azaltan yataklar, uyku kalitesini artırıyor.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.