DOLAR 32,5997
EURO 34,8052
ALTIN 2500,205
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildine özen gösteren babalar pürüzsüz görünüme kavuşacak

    05.06.2018
    A+
    A-

    Babalar günü için hediye hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Cildine özen gösteren babasını mutlu etmek isteyenlerin tercihi de etkisiyle göz kamaştıran bakım kremleri olacak. Cilt bakımı denildiğinde akla gelen Sinoz’un E vitamini içeren anti – aging ürünü Mavi Anemon Çiçeği Kremi, bu özel günün en gözde tercihlerinden biri olacak.

    Hayat boyu varlığıyla çocuklarına yol gösteren fedakar babalar için o özel gün geldi. Babanıza sevginizi gösterirken cildini de düşünmeyi unutmayın. Ona, Sinoz Mavi Anemon Çiçeği Kremi ile doğal, pürüzsüz ve ipeksi görünümü hediye edin.

    Sinoz, Mavi Anemon Çiçeği Kremi Babalar Günü’nde sevgisini ifade etmek isteyenlerin en gözde tercihlerinden biri olacak. Cilde zararlı kimyasal maddeler içermeyen şifa kaynağı bu krem, cilt bakımına önem veren babaların vazgeçilmezi olacak. Günde bir kez uyumadan önce temiz ve kuru bir cilde ince bir tabaka halinde uygulandığında içeriğinde bulunan “kinetin” etkin maddesi sayesinde babanızın cildindeki tüm pürüzler azalacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.