DOLAR 32,5199
EURO 34,7927
ALTIN 2421,884
BIST 9754,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildiniz güneşle buluşmaya L’Occitane ile hazır

    Cildiniz güneşle buluşmaya L’Occitane ile hazır
    07.05.2018
    A+
    A-

    L’Occitane genç, pürüzsüz ve maksimum koruma veren bir ürünle yaza merhaba diyor. Immortale Precious, içerdiği SPF 20, yüzde 91 oranında cildi daha dolgun hale getiren, sıkılaştıran, iyileştirici gücü yüksek yapısıyla yazı karşılıyor.

    İki patentli, ince dokulu bu özel krem, kırışıklıklarla savaş, sıkılığı geri kazandırma ve çevrenin zararlarından koruyan 3’lü etkisiyle ilk haftadan itibaren cilde nefes aldırıyor ve optimum koruma sağlayarak kadınların arzu nesnesi olmaya hazırlanıyor.

    Divine ile duyumsal bir deneyim
    L’Occitane Divine serisini hayatlarının merkezine alan kadınlar iyi bilir;Ölmez otunun benzersiz kokusu, seyahat severlere Korsika adasının yakınlarında olduklarını hissettirir. Korsika adasında esen tuzlu rüzgarlar, bu yabani çiçeğin güneşli notalarını taşır. Bu çiçeğin güneş sarısı rengi, Divine ürün grubunun ambalajlarına rengini vermiş ve ölümsüzlüğünü formüllere taşımıştır. Ölmez otu (Immortelle) serisi, şüphesiz L’OCCITANE’ın en çok sevilen ürün gruplarından biridir. Yaşlanma karşıtı başarısı ile bilinen bu ürün grubunun güneş korumalı kremi yaz mevsiminin olmazsa olmazlarından biri olmaya da aday.

    Divine Cream, 8 hafta süren tüketici testleri sonrası göstermiştir ki cildi, güneşe bağlı yaşlanmadan korur, cilt tarafından kolayca emilir, uygulamadan sonra, ürün cildin üzerinde şeffaf ve ince bir koruma dokusu oluşturur.

     

    Immortelle Precious BB Krem

    Kusurları gizleyip, cilt yapısını düzenleyen, farklı gölgelendirmeler ile cilt tonuna kusursuz bir şekilde uyan rötuşlar yapan L’Occitane Immortelle Precious BB Krem SPF30, SPF 30 güneş koruması ile de yaz aylarının vazgeçilmez ürünlerinden biri.

    Ölmez otu içeren ve hafif, orta, üst seviye seçenekleriyle çok amaçlı formüle edilen BB Kremformülündeki doğal UV filtreleri ile cildinizi, güneşin neden olduğu yaşlanma işaretlerinden de korur. 
    Immortelle Precious BB Krem

     

    L’Occitane Peony CC krem
    Ciltle temas ettiğ zaman cildin doğal tonuna göre adapte olan pigmentleri içeren ve SPF 20 güneş koruması içeren L’Occitane Peony CC krem, daha sofistike sonuçlar için ise makyaj bazı olarak da kullanılabilir.

    Pivoine Sublime CC Krem SPF20
    Hafif ve orta seviye iki farklı ürünle kadınlara ulaşan Pivoine Sublime CC Krem SPF20 ve cildi kusursuzlaştıran şakayık özleri içeriyor. CC pigmentleri ve ışıltı veren inci partiküllerinden oluşan formülü ile cildi anında kusursuz göstermeye yardımcı oluyor. İnce ve nemlendirici dokusu ile de cildin nefes almasını sağlayan ürün, ultra doğal bir uygulamaya sahip olmanızı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.