DOLAR 32,3331
EURO 35,1786
ALTIN 2241,463
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildinizi 4 dakikada makyajın etkilerinden arındırın

    Cildinizi 4 dakikada makyajın etkilerinden arındırın
    19.07.2018
    A+
    A-

    Şehir hayatı, hava kirliliği ve yoğun kozmetik kullanımı derken cildimiz canlılığını kaybediyor. Dış etkenlerle tıkanan ve canlılığını kaybeden ciltleri temizleme vakti geldi. Salatalık özlü özel içeriğiyle Sinoz Yüz Temizleme Jeli; cildinizi kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırarak eski canlılığını geri kazanmasını sağlayacak.

    Her ne kadar kimyasallardan oluşmuş olsalar da yüzdeki tüm kusurları kapattığı ve daha güzel görünmesini sağladığı için makyaj malzemeleri kadınların vazgeçilmezleridir. Ancak kozmetik ürünlerinin yoğun kullanılması ile birlikte yağdan, tozdan ve kirden dolayı cilt gözenekleri tıkanır ve canlılığını kaybeder.

    Sıradan sabunların aksine tıkanan gözenekleri açarak nefes almasını ve doğal canlılığına kavuşmasını sağlayan birbirinden farklı içeriklere sahip yüz temizleme jelleri ise cildin korunmasında önemli rol oynuyor.

    Salatalık özüyle makyaj kalıntılarına son!
    Tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilen Sinoz Yüz Temizleme Jeli, cilde derinlemesine işleyerek makyaj kalıntılarını yok ediyor. İçeriğindeki salatalık özü sayesinde cilde bakım yaparak nemlendiren, kiri ve yağı temizleyen yüz temizleme jeli, sivilce oluşumunu da engellemeye yardımcı oluyor. Sabun ve alkol içermediği için kızarıklık, pul pul dökülme gibi yan etkiler yapmayan ürünün her gece bir kez kullanılması yeterli oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.