DOLAR 32,3878
EURO 35,0237
ALTIN 2326,731
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildinizi Herbalife Skin Yüz Temizleme jelleriyle canlandırın

    Cildinizi Herbalife Skin Yüz Temizleme jelleriyle canlandırın
    26.05.2017
    A+
    A-

    Sıcak havaların gelişiyle beraber üstümüzdeki fazla kıyafetleri atarak cildimize hava aldırmaya başladık. Peki, cildinizi yaza onu canlandıracak ve nefes aldıracak kolay çözümlerle hazırlamak ister misiniz? Herbalife Skin temizleme serisinde yer alan Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli ve Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli ile cildinizi kolayca temizleyebilir içeriğinde bulunan vitaminlerle cildinizi temizlerken cildinize bakım da yapabilirsiniz.

    İlave paraben ve sülfat içermeyen ‘Herbalife Skin Yüz Temizleme Jelleri’ ile cildinizi nazikçe temizleyebilir, yaz döneminde tazelik hissini doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Cildiniz Temizlenirken Ferahlasın
    Herbalife Skin Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli’nin ferahlatıcı içeriğinin tadını çıkartabilir, cildinizi nazikçe temizlerken ferahlatabilirsiniz. Yumuşak dokusu ile ciltteki fazla yağın, kirin ve hafif makyajın çıkartılmasına yardımcı olurken içeriğindeki özlerle yumuşak ve nemli bir görünüm kazandıran Herbalife Skin Aloe Özlü Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli’nin özel olarak formüle edilmiş içeriğinde B3, C ve E vitaminleri, Aloe Vera ve hindistan cevizinden elde edilmiş temizleyiciler bulunmaktadır. Dermatolojik olarak test edilen jeli gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    Narenciye Özleriyle Işıldayın
    Narenciye Özlü Parlatıcı Yüz Temizleme Jeli içeriğinde bulunan portakal, greyfurt özleri ve mikro taneciklerle yüzünüzün ışıltılı ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Klinik olarak test edilen ürün sadece tek kullanımda bile cildinizdeki sebum miktarında azalma görülmesine yardımcı olabileceği görülmüştür. Özel olarak formüle edilmiş içeriğinde bulunan B3, C ve E vitaminleri, Aloe Vera, portakal yağı/narenciye yağları, greyfurt yağı, elmadan üretilmiş temizleyici içerikler ve Jojoba tanecikleriyle cildinizin taze ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.