DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildinizi sonbahara Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea SPA’sında hazırlayın

    Cildinizi sonbahara Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea SPA’sında hazırlayın
    18.09.2019
    A+
    A-

    Cildinizi Sonbahara Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea SPA’sında Hazırlayın Cazip Üyelik ve Bakım Fırsatlarından Faydalanın

    Hilton İstanbul Bomonti, World Luxury Spa Awards ödüllü eforea SPA’sındaki seçili cilt bakım uygulamalarında ve üyeliklerinde Eylül ve Ekim ayına özel cazip fırsatlar sunuyor. 6 aylık eforea SPA üyeliklerine ilave bir ay, 1 yıllık eforea SPA üyeliklerine ise ilave 2 ay üyelik hediye eden Hilton İstanbul Bomonti, Signatür Düzeltici Cilt Bakımı ve Signatür Aromasoul Tüm Vücut Ritüeli bakımlarında da yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

    Ödüllü eforea SPA’sında benzersiz bakımlarla yenilenme imkanı sunan İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, seçili bakım uygulamalarında ve üyeliklerinde Eylül ve Ekim ayına özel cazip avantajlar sunuyor. Şimdi eforea SPA’dan 6 aylık SPA üyeliği alanlar ekstra bir ay; 1 yıllık üyelik tercih edenler ise ekstra 2 aylık eforea SPA üyeliği kazanıyor. Yaz boyunca güneşin zararlı etkilerine maruz kalan cildini kışa hazırlamak isteyenlere, Signatür Düzeltici Cilt Bakımı ve Signatür Aromasoul Tüm Vücut Ritüeli bakımlarında ise Eylül ve Ekim ayına özel yüzde 20 indirim uygulanıyor.

    90 dakika süren Signatür Düzeltici Cilt Bakımı, özellikle olgun kırışık gözle görülür ton ve hacim kaybı olan ciltleri yenileyerek yoğunluk kazandırıyor; yüz ovalini gerginleştirerek ciltte daha genç bir görünüm sağlıyor. Şehir hayatının yoğun temposunda kendine zaman ayırmak isteyenler, eforea SPA’nın en özel masajlarından biri olan Signatür Aromasoul Tüm Vücut Ritüeli ile stresten arınıp hem bedenlerini hem ruhlarını tazeleme fırsatı buluyor. 90 dakika süren bu eşsiz bakım paketi, öncelikle ölü hücreleri yok ederek vücudun arınmasını sağlıyor ve seçiminize göre Doğu, Akdeniz, Hint ve Arap kültürlerinin geleneklerini yansıtan özel “Aromasoul masaj ritüeli” ile devam ediyor. Ayak onarıcı pedler ve yenileyici mini cilt bakımı ile benzersiz bir deneyim sunuyor.

    Yüz ovalini gerginleştiren Signatür Düzeltici Cilt Bakımı ve baştan ayağa tazelenme sağlayan Aromasoul Tam Vücut Ritüeli, Eylül ve Ekim ayı boyunca 90 Euro yerine 72 Euro’luk özel fiyatıyla sunuluyor.

    Avrupa’nın en büyük ödüllü eforea SPA’sı

    Hilton İstanbul Bomonti’nin üç katına, 3.300 metrekarelik dev bir alana yayılan ve 2017 World Luxury Spa Awards’ta iki dalda ödüle layık görülen Türkiye’nin ilk eforea SPA’sında, gönlünüzce arınıp tazelenmeniz için her türlü detay bulunuyor. Kompleks içerisinde son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış 500 metrekarelik bir Fitness Center, sıcaklık ve su dengesi titizlikle denetlenen açık ve kapalı havuzlar, doğal ürünlerle donatılmış 14 uygulama odası, Vichy bakımı odası, geleneksel 3 Türk hamamı, 4 sauna ve 4 buhar odası yer alıyor. Çiftler ve özel organizasyonlar içinse, VIP bakım odaları ve VIP Türk hamamı rezerve edilebiliyor. eforea SPA’da Comfort Zone markalı doğal içerikli ürünler kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.