DOLAR 32,5906
EURO 34,8542
ALTIN 2507,944
BIST 9682,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek’ten ahşap doğallığıyla Mocha Bebek Odası

    Çilek’ten ahşap doğallığıyla Mocha Bebek Odası
    12.03.2018
    A+
    A-

    Bebeklerin sağlıklarını ebeveynleri kadar düşünen Çilek, doğal meşe kullanarak tasarladığı Mocha Bebek Odası ile miniklerin güvenli ve rahat bir şekilde uyumalarını sağlıyor. Doğallıktan yana olan ebeveynler minikleri için Mocha Bebek Odası’nı tercih ediyor.

    Farklı yaşlara hitap eden ürünleriyle herkesin beğenisini kazanan Çilek, bebek bekleyen ebeveynlerin karşısına Mocha Baby ile çıkıyor.

    Ahşabın doğallığı ‘Mocha Baby’ ile bebek odalarında

    Mocha Baby’yi miniklerin rahatını düşünerek tasarlayan Çilek, yumuşatılmış kavisli formu ve parmaklık aralıkları sayesinde bebeklerin güvenliğini üst seviyede tutuyor. 3 kademeli olarak ayarlanabilen karyolası ile bebekler ve ebevynler için konfor sunan Mocha Baby, karyolanın altında bulunan bölmeli alt çekmece sayesinde bebeklerin eşyalarının daha düzenli saklanmasını sağlıyor. 3 kapaklı dolabı ve son teknolojiyle tasarlanan fren sistemiyle bebeklerin uykularının bölünmemesini de sağlayan Mocha Baby Serisi, duvara monte edilebilen rafıyla da bebeklere ait özel eşyaları sunma olanağı tanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.