DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek’ten Selena Genç Odası

    Çilek’ten Selena Genç Odası
    16.02.2018
    A+
    A-

    Gençlerin hayata bakış açılarını tasarıma yansıtmayı kendine ilke edinen Çilek, klasik tarzın  beyazın masumiyetiyle buluştuğu Selena Genç Odası ile genç kızların hayallerini süslüyor. Karyolaya ilave arkadaş yatağı modülüyle gençlerin arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmelerine olanak tanıyan Selena Genç Odası, beyazın tüm saflığını yaşam alanına taşıyor.

    Tematik odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Çilek, farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

    Ayrıntıya önem veren gençlerin tercihi

    Genç kızların hayallerinin dışa vurumu olan Selena Genç Odası, modüler kullanımı ve günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiriyor. İstendiğinde karyolanın altına arkadaş yatağı modülü ilave edebilme imkanı tanıyan seri, komidinleriyle de gece uyurken yanı başınızda olmasını istediğiniz eşyalarınızı muhafaza  ediyor. Rustik baskılara sahip Selena Genç odası, ayrıntıya önem veren gençlerin tercihi oluyor. Çekmecelerin yanı sıra bazasıyla da eşyaları daha kolay muhafaza etmeye olanak veren seri, istendiği zaman ranzanın altına üçüncü bir yatak ekleme olanağı da sunuyor. Bölünmüş çekmeceleri sayesinde de genç kızların takılarını ve aksesuarlarını  daha iyi organize edebilmesine olanak tanıyor.

    Kitap sever gençleri de unutmayan Selena Genç Odası ile Çilek, kitaplığın içinde ve raflarında farklı renk kullanarak tasarıma verdiği önemi de  kanıtlıyor. Çalışma masasının üzerinde de bir kalemlik bulunan seri, gençlerin bir odada istediği her  şeyi tek bir modelde sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.