DOLAR 32,5653
EURO 35,0002
ALTIN 2429,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek’ten yeni nesil GTS Araba Yatak

    Çilek’ten yeni nesil GTS Araba Yatak
    09.02.2018
    A+
    A-

    Tasarıma olan bakış açısını mobilyalarına yansıtmayı kendine ilke edinen Çilek, teknoloji ve tasarımın birleşmesiyle hayat bulan GTS Araba Yatak ile  çocukların  hayallerinin gerçeğe dönüşmesini sağlıyor. 

    Tematik odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Çilek, farklı yaşlara hitap eden ürünleriyle herkesin tercihi olmaya devam ediyor. 

    Çilek, araba tutkunu olan miniklerin hayallerini gerçeğe dönüştüren yeni GTS Araba Yatak ile çocukların kendilerini yaşam alanlarında daha özgür hissetmelerini sağlıyor. 3 boyutlu egzos tasarımının yanı sıra gerçekçi hava kanalları ve büyük tekerlekleriyle çocukların hayal dünyasına eşlik eden GTS, yumuşatılmış kavisli formuyla ve iç döşemedeki deri dolgu ile de miniklerin güvenliğini üst seviyede tutuyor.

    GTS Araba Yatak ile Çilek, odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven çocuklara sunduğu ekstra çözümlerle de miniklerin hayatını kolaylaştırırken, mavi, kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle de 3-12 yaş aralığındaki çocukların hayallerine eşlik ediyor. Özellikle yatıştırıcılığın yanı sıra sonsuzluğu simgeleyen mavi renk GTS Araba Yatak, çocukların ruhunu dinlendiriyor. İnsan psikolojisi üzerinde huzur verici olmasıyla beraber duygusallığı ve duyarlılığı ortaya koyan mavi rengin enerjisini GTS Araba Yatak modellerine yansıtan Çilek, ebeveynler tarafından da beğeni kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.