DOLAR 32,5128
EURO 34,7761
ALTIN 2500,887
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cinemaximum TEGV gönüllülerini ağırladı

    Cinemaximum TEGV gönüllülerini ağırladı
    06.12.2018
    A+
    A-

    CGV Mars Entertainment Group, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) gönüllüleriyle birlikte kutladı. Özellikle çocuklar ve gençlerin erken yaşlardan itibaren sinema kültürüyle tanışması ve film izleme alışkanlığı kazanması için konunun gönüllü tarafı olarak yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalara imza atan CGV Mars Entertainment Group, son olarak İstanbul’da 100 TEGV gönüllüsünü Cinemaximum Cevahir’de misafir etti.

    Herkes için Sinema mottosu ile kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına yön veren CGV Mars Entertainment Group, kültürel gelişmişliğin bir göstergesi olan sinema izleme kültürünü Türkiye’nin her köşesine yaygınlaştırmak için fiziki yatırımlarının yanı sıra bulunduğu bölgelerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlıyor. TEGV işbirliğinde “İlk Sinema Biletim” projesi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde 7 – 13 yaş arasındaki çocukların ilk sinema deneyimlerine ortak olan CGV Mars Entertainment Group, bu kez perdelerini 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü vesilesi ile TEGV gönüllüleri için açtı.

    Türkiye’nin dört bir yanındaki TEGV etkinlik noktalarında çocuklarla bir araya gelen ve eğitim etkinlikleri gerçekleştiren TEGV Gönüllüleri, her yıl 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü kutluyor. Bu yıl da TEGV’in İstanbul’daki gönüllüleri bugünü kendileri için düzenlenen özel gösterimde Cinemaximum Cevahir’de bir araya gelerek kutladı. Hep birlikte film keyfini paylaşan TEGV gönüllüleri etkinlik sonrasında mutluluklarını ifade etti.

    CGV Mars Entertainment Group, bundan sonra da bireylerin sosyalleşmesinin, toplumla diyaloglarının güçlenmesinin, hayal güçlerinin ve sanatsal bakış açılarının gelişmesine önemli rol oynayan sinema kültürünün, genç kuşaklarda yeşermesine katkı sağlamak amacıyla kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.