DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çin’in Yeni Yıl heyecanı Emaar Mall’a taşındı

    Çin’in Yeni Yıl heyecanı Emaar Mall’a taşındı
    06.02.2019
    A+
    A-
    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, Çin’in Yeni Yıl heyecanını İstanbul’a getirdi. Şubat ayı boyunca, özel olarak tasarlanmış dekoratif alanlarıyla, Çin geleneğini alışveriş merkezine taşıyan Emaar Mall, ziyaretçilerine büyük bir kültür şöleni yaşatıyor. Bununla birlikte alışveriş merkezine gelen Çinli ziyaretçiler, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ni ücretsiz gezme fırsatı buluyor.
    Birbirinden farklı etkinlikleriyle adından söz ettiren Emaar Mall, bu kez 4000 yıllık bir tarihe sahip olan ve Bahar Festivali olarak da bilenen Çin Yeni Yılına ev sahipliği yapıyor. Şubat ayı boyunca Emaar Mall’a gelen ziyaretçileri Çin geleneğinin simgesi çiçek, balon, fener ve çeşitli dekoratif öğelerle süslenen etkileyici alanlar bekliyor.
    Çin takvimine göre bu sene 5 Şubat’ta başlayan yeni yıl, her 12 yılda bir başa dönüyor ve her yılı 12 Zodyak hayvanlarından bir tanesi temsil ediyor. Çin Yeni Yılı, Vietnam, Güney Kore, Singapur, Japonya, Endonezya, Filipinler, Tayvan, Hong Kong gibi birçok ülkede de kutlanıyor.
    Yeni yıl kutlamaları kapsamında, şubat ayı boyunca Emaar Mall’u ziyarete gelen tüm Çin vatandaşları, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ni ücretsiz gezebilecek. 200 türün üzerinde 20.000’den fazla deniz canlısına ve amfibiye ev sahipliği yapan Emaar Akvaryum, Türkiye’nin ilk tuzlu su timsahlarını da ev sahipliği yapıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.