DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CleanArc Duman Emme Sistemleri daha konforlu bir çalışma ortamı sunuyor

    CleanArc Duman Emme Sistemleri daha konforlu bir çalışma ortamı sunuyor
    03.05.2018
    A+
    A-

    Kaynak sektörünün lider kuruluşu Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, kaynak ve lehim sırasında oluşan sağlığa zararlı dumanlara karşı mükemmel koruma sağlayan CleanArc Duman Emme Sistemleri ile daha konforlu bir çalışma ortamı sunmaya devam ediyor. Kapalı ortamlar için ideal CleanArc M100, CleanArc M200 ve duvara kolay monte edilebilen CleanArc S100 modelleriyle bu alandaki ürün gamını genişleten Askaynak, hemen her mekânda güvenle çalışma avantajı veriyor. Uzun ömürlü, sınıfının en sessizi ve mükemmel çekiş gücüne sahip yeni CleanArc ürünleri, sıcak çapak ve kıvılcım ayırıcı metal ön filtresiyle güvenliği artırırken, temiz hava bölgesinden filtre değişimi (Kontaminationsfreier Filterwechsel) özelliğine de sahip. TS, DIN, EN, ISO ve CE normları dahil olmak üzere tüm standartlara tam uyumlu olan bu ürünler, hava akışı yetersiz kalınca devreye giren “Filtre Kirlilik Sinyali” ile de öne çıkıyor.

    Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, sınıfının en sessizi ve mükemmel çekiş gücüne sahip CleanArc Duman Emme Sistemleri ile kaynak ve lehim sırasında oluşan sağlığa zararlı dumanlara karşı mükemmel koruma sağlıyor. Bu alandaki ürün gamını CleanArc M100, CleanArc M200 ve CleanArc S100 modelleriyle genişleten Askaynak, kaynak profesyonellerine hemen her mekânda güvenle işlerini yapma imkânı sunuyor. Hızlı servis olanağı ve bakım kolaylığı gibi avantajıyla da dikkat çeken ürünlerin, kaynak noktasına 30-50 cm mesafede olması ve yağlı parçaların kaynağında kullanılmaması gerekiyor.

    Merkezi hava temizleme sistemi bulunmayan işletmelerdeki kapalı ortamlar ve atölyelerde gerçekleştirilen hafif ve orta kaynak uygulamaları için ideal olan CleanArc M100 ve CleanArc M200, düşük frekanslı kaynak uygulamaları için ekonomik bir çözüm oluyor. Homojen Hava Akışı Paneline sahip olan CleanArc M100, kirli havanın filtre yüzeyine homojen olarak yönlenmesini sağlayan orta bölme paneli sayesinde filtre ömrünü uzatıyor. Tek bir ünite ile iki farklı noktada duman emme olanağı veren CleanArc M200 ise ünite girişinde yer alan metal ızgaralı alev tutucu filtre sayesinde sıcak çapak ve kıvılcımın ana filtreye ulaşmasını engelliyor. TS, DIN, EN, ISO ve CE normları dahil olmak üzere tüm standartlara tam uyumlu olan bu ürünler, standart olarak F9 sınıfı filtre elemanları ile 0,3-1,0 mikron tozların %95’ini veya opsiyonel olarak H13 filtre ile 0,1-0,2 µ tozların %99,95’ini tutabilme kabiliyetine sahip.

    Dumanı istenilen noktaya taşımak için kullanılabilen CleanArc S100, montaj parçaları ile duvara kolay monte edilebiliyor. S100 duvar tipi duman emme sistemlerinin filtresiz duvar tipi duman emme, filtre üniteli tek kollu duvar tipi duman emme ve filtre üniteli çift kollu duvar tipi duman emme olmak üzere 3 ayrı sistemi bulunuyor. Filtresiz duvar tipi duman emme sisteminde, çalışma ortamından emilen kirli hava bir boru vasıtası ile merkezi havalandırma sistemine veya doğrudan bina dışına tahliye ediliyor. Filtre üniteli tek kollu duvar tipi duman emme sisteminde, çalışma ortamından emilen kirli hava filtre ünitesinde temizlenerek çalışma ortamına geri veriliyor. Bu sistemde filtre ünitesine bir adet fan ve kol takılıyor. Filtre üniteli çift kollu duvar tipi duman emme sisteminde de çalışma ortamından emilen kirli hava filtre ünitesinde temizlenerek çalışma ortamına geri veriliyor. Bu sistemde filtre ünitesine iki adet fan ve kol takılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.