DOLAR 32,5873
EURO 34,7821
ALTIN 2505,522
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuk kulübünde kar küresi yapılacak

    Çocuk kulübünde kar küresi yapılacak
    28.12.2017
    A+
    A-

    Marmara Park AVM‘nin Çocuk Kulübünde bu hafta çocuklar, ister kendileri için isterlerse de hediye olarak sevdiklerine vermek için yeni yılın geleneksel süsü olan “Kar Küresi” yapacaklar.

    Best FM medya sponsorluğunda 7 yaş ve üzeri çocukların katılabileceği Kar Küresi Yapımı Atölyesinde, çocuklar bir yandan eğlenirken fen bilimleri kavramlarını öğrenecekler. Böylelikle çocukların hayal dünyaları ve yaratıcılıkları da gelişmiş olacak.

    31 Aralık Pazar günü 15:00-17:00 saatlerinde gerçekleştirilecek etkinliğe 7-12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.