DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar bilimin eğlenceli dünyasıyla Beylikdüzü Migros AVM’de buluşuyor

    Çocuklar bilimin eğlenceli dünyasıyla Beylikdüzü Migros AVM’de buluşuyor
    13.10.2017
    A+
    A-

    Gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerinin ilgisini çeken Beylikdüzü Migros AVM, 22 Ekim tarihine kadar dünyaca ünlü Akıl Oyunları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

    20. yıl etkinliklerine ara vermeden devam eden Beylikdüzü Migros AVM, bu kez de Akıl Oyunları sergisiyle çocukları bilimin eğlenceli dünyasına davet ediyor.

    Geçtiğimiz yıl organize ettiği Komşuköy projesi ile çocuklara eşsiz bir deneyim yaşatan ve uluslararası arenada 6 prestijli ödülün sahibi olan Beylikdüzü Migros AVM, EuroScience Bilim Merkezi’ne ait Akıl Oyunları (Best of Phaenomenta) sergisi ile bilim ve eğlenceyi çocukların ayağına getiriyor. Almanya’nın köklü bilim merkezlerinden Flensburg ve Lüdenscheid şehirlerindeki müzelerde yer alan deney objeleri 22 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerin ilgi ve beğenisine sunulacak.

    ÇOCUKLAR BİLİM DÜNYASINI KEŞFEDİYOR

    “Düşün, Oyna, Keşfet” temasıyla Beylikdüzü Migros AVM’nin etkinlik alanında sergilenen deney objeleri çocuklar başta olmak üzere tüm ziyaretçileri bilim dünyasında eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Okullarda teorik olarak öğrendikleri bilimin birçok prensibiyle pratikte de tanışan çocuklar, şaşırtıcı ve eğlenceli deneylerle bilim dünyasının kapılarını aralıyor.

    16 gün boyunca özel rehberler eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte çocuklar oyun oynarken, düşündürücü ve öğretici deneylerle bilimin ışığında hayal gücünün sınırlarını zorlayacak.

    25 FARKLI DENEY OBJESİ SERGİLENECEK

    Beylikdüzü Migros AVM’deki Akıl Oyunları sergi alanında, çark duvarından, havada duran balona, yer çekimi hunisinden, ses toplarına varıncaya kadar 25 farklı deney objesi sergileniyor. 22 Ekim tarihine kadar aktivite alanını ziyaret eden katılımcılar, uzman rehberler eşliğinde çocukların deney objeleri ile gerçekleştirdiği çeşitli oyunlara eşlik edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.