DOLAR 32,3133
EURO 35,0586
ALTIN 2278,898
BIST 9020,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar Bilkent Center’da Frida Kahlo’yu resmedecek

    Çocuklar Bilkent Center’da Frida Kahlo’yu resmedecek
    08.04.2018
    A+
    A-
    Bilkent Center hafta sonu renkli bir etkinliğe imza atacak. Çocuklar kurulacak atölyede Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo’nun hayatını öğrenecek, silüetinin yer aldığı bir resmi boyayacak.
    Başkent’in en sosyal AVM’lerinden Bilkent Center, hafta sonu çocuklar için özel bir etkinlik düzenliyor. AVM, çocukların yaratıcılığını geliştirecek çalışmalarla geleceğin ressamlarını yaratmayı amaçlıyor. Bu kapsamda 8 Nisan Pazar günü saat 16.00 ve 18.00 saatleri arasında kurulacak Çocuk Sanat Atölyesi’nde minik ziyaretçiler ünlü ressam Frida Kahlo’nun resmini ve başındaki meşhur taç bandını tuvale yansıtacak. Bu sanat etkinliğinde, çocuklar hem yaratıcılığını geliştirecek hem de keyifli bir hafta sonu geçirecek. Sanatın her türlüsünü çocuklara ve gelecek nesillere sevdirmeyi amaçlayan Bilkent Center’ın tamamen ücretsiz düzenleyeceği bu etkinlikte Meksika müzikleri ve Kahlo’nun yaşam hikayesi de çocuklara anlatılacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.