DOLAR 32,5171
EURO 34,7893
ALTIN 2419,358
BIST 9749,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar eğlenirken ailelerin en çok dinlendiği tatil cruise seyahatleri

    Çocuklar eğlenirken ailelerin en çok dinlendiği tatil cruise seyahatleri
    01.05.2019
    A+
    A-

    Bahar gelip de güneş kendini gösterdiğinde herkeste yaz tatili heyecanı başlar ve bu heyecan tüm aileyi sarar. Çocuklar deniz kenarında olabilecekleri, bol bol oyun oynayacakları tatili düşlerken, anne babalar ise işten uzaklaşıp tüm aile birlikte olmanın ve aynı zamanda dinlenmenin hayalini kurar. Oysa anne babalar bilirler ki, çocuklarla birlikte tatile gitmek oldukça iyi plan yapılması gereken bir süreçtir, hem çocukların ihtiyaçları göz önünde bulundurulmalı, hem de ailelerin kendilerine dinlenecek fırsatları yaratmaları gerekir. İşte bu noktada cruise tatilleri tüm aile bireyleri için en efektif tatil seçeneği olarak karşımıza çıkar.

    Çocuklar İçin Düzenlenmiş Özel Etkinlikler
    Devasa büyüklükteki cruise gemilerinde, her yaş grubunun iyi vakit geçirmesi için düzenlenmiş etkinlikler ve özel alanlar vardır. 0-6 yaş grubu için çocuk dostu alanlar, 3-6 yaş grubu için yüz boyama, resim yapma, tiyatro-drama çalışmaları, 7-12 yaş grubu için mini golf ve basketbol oyun imkanları etkinlik seçeneklerinden sadece birkaçı. Üstelik güvenlik imkanları son derece gelişmiş olan bu oyun alanlarında çocuklar kendi yaşıtları ile vakit geçirip kaynaşırken aileler de geminin farklı alanlarındaki hizmetlerden faydalanarak dinlenme şansı yakalarlar. Yaz sıcağında, yolculuk esnasında cruise gemisinin üzerindeki ailece havuzda yüzmek ve bir yandan etrafta akıp giden denizi seyretmek ise aileler için unutulmaz anlar arasında yer alacaktır.,

    Çocuklar İçin Yemek Seçenekleri
    Tatili çocuklar için keyifli kılan seçeneklerden biri de tatil süresince hızlıca ulaşabileceği sevdiği yiyeceklerdir. Çocukların sevdiği hamburgerler, pizzalar, makarnalar, köfteler ve daha birçok çeşit yemek cruise gemilerinde en lezzetli halleri ile bulunur. Gemi içerisindeki restoranlarda çocuklar için özel menüler yer alır ve sebze meyveler, çocuk yoğurtları, sağlıklı çorbalar servis edilir. Üstelik çocuğunuz yemeğini yedikten sonra geminin çocuklara ayrılmış kısmında oyun oynarken aileler de kendi yemeklerini sakince, çocuğun peşinde dolanmadan yeme şansına sahip olurlar.

    Çocuklar İçin Son Derece Güvenli Alanlar
    Çocukla yapılan tatillerde her şeyden önce gelen bir unsur vardır; elbette güvenlik. Ailelerin en değerli varlığı olan çocuklar için güvenlik önlemlerinin alınmış olması tatilin çok daha konforlu geçmesini ve ailelerin aklında şüphe olmadan tatil boyunca dinlenmelerini sağlar. Bu durumun farkında olunan cruise gemilerinde tüm güvenlik önlemleri öncelikle çocuklar düşünülerek alınmıştır. Islak zeminlerdeki kaydırmaz alanlar, dar ve geniş geçiş alanlarının kontrolü, çocukların oyun alanlarındaki yuvarlak hatlar, denize bakmayı engelleyecek parmaklıklar ve daha birçok detay öncelikle çocuklara göre düzenlenmiştir. Gemiye girdiğiniz andan itibaren bu hassasiyeti hisseder ve siz de son derece güvenli bir alan içerisinde, çocuğunuzun çok uzağa gidemeyeceğini bilerek rahatlıkla tatilinizi yaparsınız.

    Tek Valiz, Birkaç Şehir
    Çocukları ile tatile çıkan aileler için son dönemlerde beş yıldızlı otellerde tatil yapmak tercih sebebi olmaktadır. Bunun en önemli nedenlerinden biri de çocukla birlikte güvenli bir alan içerisinde tüm ihtiyaçlarını hızlıca karşılayabilmek ve istenilen şeylere vakit kaybetmeden çabucak ulaşmaktır. Cruise tatilleri de beş yıldızlı oteller ile benzer bir konsepte sahiptir, devasa büyüklükteki gemi içerisinde tam pansiyon hizmeti ile konaklama yapar ve ihtiyacınız olabilecek birçok şeye hızlıca ulaşabilirsiniz. Üstelik cruise seyahati boyunca sadece tek bir alanda değil, birçok farklı şehirde gezme ve denize girme şansı yakalarsınız. Cruise gemisinin yol aldığı süre boyunca siz gemideki birçok imkandan faydalanırken, sabah uyandığınızda tamamen farklı bir limanda uyanmanın da keyfini çıkarırsınız. Dolayısıyla alışık olduğunuz bir ortamda bulunurken, her sabah farklı bir yeri keşfe çıkabilirsiniz. Eğer siz de çocuğunuzla birlikte hem güvenli hem de keyifli bir tatil yapmak, çocuklarınız eğlenirken siz de dinlenmek isterseniz, yaz boyunca dünyanın farklı yerlerine seyahat eden cruise gemilerini cruiseplanet .com.tr üzerinden araştırabilir ve bu mükemmel tatile bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.