DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar için beyin gıdası Omega3

    Çocuklar için beyin gıdası Omega3
    18.02.2019
    A+
    A-

    Çocukların Korkulu Rüyası Balık Yağı, EasyFishOil ile yeni formuyla artık çok eğlenceli!

    Çocukların beyin gelişiminde çok önemli bir rolü olan Balık Yağı EasfishOil ile çiğnenebilir formuyla çocukların vazgeçilmezi olmaya aday gösteriliyor.

    Balık yağının 7’den 70’e tüm yaşlar üzerindeki faydalarını bilmeyen yok. Özellikle çocuk gelişiminde büyük rol oynadığı bilimsel çalışmalarla defalarca kanıtlanan Balık Yağı, EasyFishOil ile Concordix teknolojisiyle geliştirilmiş çiğnenebilir yumuşak jel tabletler halinde tüm dikkatleri üzerine topluyor.

    Vücudun kendi kendine üretemediği ve ancak dışarıdan yiyeceklerle alınabilen Omega3 faydaları saymakla bitmiyor. Kalp hastalıklarından, diyabete, alzheimerdan, bağışıklık sistemine kadar birçok faydası bulunan ve çocuklarda beynin normal gelişimi, göz, sinir sistemi ve hafızayla gibi birçok belirtilere de faydalarının olduğu bilinen balık Yağı içeriğindeki DHA ve EPA esansiyel yağ asitleri sayesinde birçok hastalığı önlediği biliniyor.

    Uzmanlar sıklıkla omega3 tüketilmesini öneriyor. Omega 3’ün çocuklarda özellikle dikkat ve öğrenme hızlarının yanı sıra beyin ve sinir sistemi gelişimi için önemini vurguluyor.  Sıvı ve tabletlere göre daha avantajlı olan EasyFishOil şeker ve yapay madde içermiyor. Patentli Concordix teknolojisiyle üretilen EasyFishOil katı mamayla beslenmeye başlamış tüm çiğneme yetisi gelişmiş çocuklara öneriliyor.

    Aileler tarafından çocukları için çokça şikayet edilen balık yağı tüketimi yeni nesil formuyla başarıları üzerine çekiyor.

    Concordix teknolojisi; Eczacı Levent Gökgünneç tarafından “Vitamin, mineral, balık yağı gibi etken maddelerin vücutta yüksek oranda kullanımına yönelik yeni bir form olan Concordix, Norwegian University of Science and Technology (NTNU) ile yapılan ortak Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilmiştir. Yağ asitleri, su ve yağda çözünen vitamin ve mineralleri emülsiyon formatında birleştiren patentli bir yöntemdir. Bu sayede ‘biyoyararlanım’ artmakta ve daha iyi tat maskelemesi yapılabilmektedir” açıklanıyor. Gökgünneç, Concordix teknolojisine sahip çiğnenebilir yumuşak jel formun, sıvı ve tablet formlara göre daha avantajlı bir form olduğunu vurguluyor.

    Kolayca çiğnenen, ağır balık tadı ve kokusu içermeyen jel formuyla EasyFishOil balık yağı çocuklar için bir eğlence unsuru haline geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.