DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar sonbahara FLO ile ‘merhaba’ diyor

    Çocuklar sonbahara FLO ile ‘merhaba’ diyor
    02.10.2017
    A+
    A-

    Sonbahar kapıda. Çocuğunuzun adımları sonbaharda da hem renkli hem rahat olsun istiyorsanız, Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan FLO mağazalarına mutlaka uğramalısınız! FLO’nun 2017 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu tüm çocukları hayallerindeki rengârenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşturuyor. Bu sezon da tarz sahibi çocuklar FLO’da aradığı ayakkabıdan çok daha fazlasını bulacak.

    Herkesin ayakkabıcısı FLO, her sezon olduğu gibi bu sonbaharda da çocukları sevindirmeye devam ediyor. FLO’nun her zevke hitap eden geniş koleksiyonu sonbahar ve kış aylarında tüm çocukları en uygun fiyatlarla kalite ve moda ile buluşturuyor. Yazdan çıkan minik ayaklar, hem rahat hem de şık ayakkabıları ile yeni eğitim dönemini karşılıyor.

    Her renk ayakkabının yer aldığı sonbahar kış koleksiyonunda, taba, lacivert, siyah, bordo, gri ayakkabılar okul kıyafetleriyle kullanılabilmesi ile koleksiyonun göze çarpan ürünleri arasında yer alıyor. Kız çocuklar için fiyonklu babetler, slip-on ve sneakers gibi modellerde nakış ve trok taban detaylar öne plana çıkarken, erkek çocuklar için ise cırt cırtlı ve bağcıklı sneakerlar dikkat çekiyor. Zımba, zincir ve fermuar detaylı “rock star” modası bu sezonda trend!

    Kız Çocukları sonbaharda rengârenk…

    Kız çocuklarının en sevdiği şeyler arasında şüphesiz ki renkler ilk sırada gelir. Rengârenk kıyafetler, tokalar, ayakkabı ve çantalar onları mutlu etmeye yeter… FLO’nun kız çocuk koleksiyonu özellikle pembe, kırmızı, mercan, mürdüm, bordo, mor ve gri renklerini küçük hanımefendilerle buluşacak.

    FLO’nun kız çocuklarının en sevdiği detaylarla hazırlanan koleksiyonunda nakış ve puantiye işlemeler, fiyonku değişebilen babetler, kurdele detaylı ayakkabılar, gold serisinde yer alan parlak göz alıcı ayakkabılar, tüylü ve ponponlu botlar kendini gösterirken; spor ayakkabılardaki kelebek, çiçek gibi eğlenceli baskılar da soğuk havalarda kız çocukların içini ısıtıyor.

    Erkek Çocukların Tercihi Koyu Renklerden Yana

    FLO’nun erkek çocuk koleksyonunda lacivert, mavi, bej, siyah ve taba ön plana çıkıyor; cırt cırtlı ve bağcıklı modeller farklı detaylarla tarz sahibi erkek çocuklar ile buluşuyor! Okul için de sıklıkla tercih edilen koyu renk snekaerlar şerit detayları ve amblem baskıları gibi modelleri ile dikkat çekerken, outdoor modeller de yerinde duramayan enerjik çocuklar için rahatlık sağlayacak.

    Çocuklar Fantastik kahramanları ile FLO’da buluşuyor!

    FLO 2017-2018 sonbahar kış koleksiyonunda kız ve erkek çocukların en çok sevdikleri fantastik kahramanları da unutmuyor. Kız çocukların hayran olduğu kahramanlardan WinX, hem klasik ayakkabılar da hem de sneakerlarda kendini gösterecek. Örümcek Adam, Minions, Frozen, Mickey Mouse, Star Wars, Cars, gibi çocukların en sevdiği fantastik kahramanlar da FLO Lisanslı ürün koleksiyonunda yer alarak küçükleri sevindiriyor. Koleksiyonda yer alan panduflar ise çocukların ayaklarını yumuşacık sarıyor.

    FLO ilk adım ayakkabıları da hem kız, hem erkek çocukların ilk adımlarını en konforlu şekilde atmasını sağlıyor. Eğlenceli baskılar da ilk adım heyecanı yaşayan miniklere yürümeyi sevdirecek nitelikte…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.