DOLAR 32,5073
EURO 34,8091
ALTIN 2485,997
BIST 9553,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar Vadistanbul yeni yıl atölyelerinde buluşacak

    Çocuklar Vadistanbul yeni yıl atölyelerinde buluşacak
    16.12.2019
    A+
    A-

    Vadistanbul, yılbaşı öncesi minik misafirlerine keyifli bir etkinlik sunuyor. Kozalak süsleme atölyesinden yılbaşı temalı çerçevesi atölyesine, yılbaşı gecesi takabilecekleri şapka ve taç atölyesine kadar birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler Aralık ayı boyunca her hafta sonu Vadistanbul’da ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.

    Doğayla kent yaşamının buluştuğu pek çok farklı konsepti tek çatı altında toplayarak şehre yeni bir soluk kazandıran Vadistanbul, çocuklara özel etkinlikleriyle yılbaşı hazırlıklarını daha da keyifli bir hale getiriyor. Vadistanbul, Aralık ayı boyunca her hafta sonu birbirinden farklı ve eğlenceli çocuk atölyelerine ev sahipliği yapacak.

    Çocuklar bu atölyelerde yılbaşı temalı ledli mum süsleme atölyesinden yılbaşı denince ilk akla gelen hediyelerden susuz kar küresi atölyesinde kadar birbirinden farklı aktivitelerle keyifli vakit geçirecek. Kağıt kıvırma atölyesi ile el becerilerini geliştirebilecekler.

    Atölyeler, Aralık ayı boyunca her hafta sonu ücretsiz olarak 13.00 – 14.30 – 15.30 – 16.30 – 18.00 saatlerinde gerçekleşecek.

    Vadistanbul 3-11 yaş arası tüm çocukları Aralık ayı boyunca zemin katta bulunan ‘Çocuk Etkinlik Alanı’na davet ediyor.

    Yılbaşı Çocuk Atölye Takvimi:

    21 Aralık Cumartesi: Taş Boyama Atölyesi

    22 Aralık Pazar: Şapka ve Taç Atölyesi

    28 Aralık Cumartesi: Susuz Kar Küresi Atölyesi

    29 Aralık Pazar: Kavanoz Boyama Atölyesi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.