DOLAR 32,4838
EURO 34,972
ALTIN 2431,689
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar ve aileler için fuar

    Çocuklar ve aileler için fuar
    29.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen fuar şirketlerinden Goca Fuarcılık ile Almanya’nın en büyük fuar şirketlerinden Messe Berlin “Çocuk ve Aile Fuarı” için deneyimlerini birleştirdi. Fuar olarak birçok ilki sahiplenen ‘Çocuk ve Aile Fuarı’, 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde Crown Plaza İstanbul Asia Kongre Merkezinde gerçekleşiyor.
    ‘Mutlu Çocuk=Mutlu Aile’ teması üzerine kurgulanan Çocuk ve Aile Fuarı’nın ana fikrinde, bilinçli olmak vurgusu yer alıyor. Bilinçli Teknoloji Kullanımı, Bilinçli Beslenme, Bilinçli Eğitim ve Bilinçli Eğlence kategorileri de fuarda işlenecek konu başlıkları arasında yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasında yapılacak ilk ve tek çocuk ve aile fuarı olma özelliği, bu fuara ait İlklerden sadece birisi… Çocuklar için “Dur!” ve “Dokunma!” yerine “Hadi!” “Dokun!” “Keşfet!” Cümlelerinin kullanılacağı fuarda, eğitim -eğlence alanında da özgürlüklerini doyasıya yaşayacaklar. Bu süreçte anne -babalar da fuar içerisindeki birbirinden önemli konu ve konukların olduğu seminerleri takip edebilirler ya da kendi ilgi alanları için keşfe çıkma fırsatını değerlendirebilirler. Eğitim, Sağlık, Teknoloji ve Beslenme konularındaki tüm yeni yaklaşımları takip eden ve çocukları için en iyisini uygulamaya çalışan tüm aileler, ajandanıza 21-24 Eylül tarihlerini kaydetmeyi unutmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.