DOLAR 32,5569
EURO 35,0218
ALTIN 2427,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar yaratıcılıklarını Sea Life İstanbul’da kağıda dökecek

    Çocuklar yaratıcılıklarını Sea Life İstanbul’da kağıda dökecek
    26.02.2019
    A+
    A-
    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan SEA LIFE İstanbul tüm çocukları, geçtiğimiz yıl İtalya’dan Türkiye’ye getirilen ve Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası olan Iggy’nin hikâyesinin karikatürize edileceği keyifli bir atölyeye davet ediyor. 3 Mart Pazar günü, karikatürist Erman Gülgeç’in eğitmenliğinde düzenlenecek atölyede tüm çocuklar kendi Iggy’lerini karikatürize ederek yaratıcıklarını kağıda dökecek.
    Dünyanın en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri SEA LIFE’ın Türkiye’deki merkezi SEA LIFE İstanbul, Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası Iggy’nin hikayesini çocuklarla birlikte karikatürize ediyor. 3 Mart Pazar günü karikatürist Erman Gülgeç’in eğitmenliğinde SEA LIFE İstanbul’da gerçekleşecek olan Iggy Karikatür Atölyesi’nde çocuklar, bir yandan karikatür yeteneklerini eğlenceli bir yolla keşfederken, diğer yandan su kaynakları ve giderek zarar gören su yaşamı hakkında farkındalık sahibi olacaklar.
    Çocukları ve ailelerini ağırlayacak olan atölye, 30 dakika sürecek ve 13:00-17:00 arasında dört farklı seansta gerçekleşecek. Atölye sonunda çocuklara Erman Gülgeç tarafından sertifika da verilecek.
    SEA LIFE İstanbul ailesine geçtiğimiz yıl katılan Iggy, Chelonia Mydas cinsi bir yeşil deniz kaplumbağası. Oldukça meraklı ve hevesli olan bu tür, aynı zamanda yemek yemeye de düşkün. Avrupa’nın en büyük deniz kaplumbağası olan obur lakaplı Iggy 167 kg ağırlığında ve gündelik beslenmesinde yaklaşık 3000 gr.’lık marul, brokoli, salatalık, göbek, deniz ürünü tüketiyor.
    Su altının gizemli dünyasına yolculuk
    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan ve İstanbul’un orta yerinde kocaman bir okyanusu keşfetmenin zevkini yaşatan SEA LIFE İstanbul, 83 metrelik Avrupa’nın en uzun okyanus tüneliyle ziyaretçilerini karşılıyor. Dünyanın en büyük 5. akvaryumu olma özelliğini taşıyan merkezde Avrupa’nın en kalabalık köpekbalığı ailesini, yakın zamanda İtalya’dan getirilen ve Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası olan Iggy’yi ve 15 binden fazla deniz canlısını görmek mümkün. Dünyada sadece iki SEA LIFE’ta bulunan, çocuk ziyaretçilerin aileleriyle birlikte kendi balıklarını boyayıp dijital denizde yüzdürdükleri “Dijital Akvaryum” ve çocukların uzman akvaristler eşliğinde deniz canlılarına güvenli bir şekilde dokunmasına izin veren kaya havuzları SEA LIFE İstanbul’da yapılabilecek eğlenceli ve öğretici etkinlikler arasında yer alıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.