DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar yaşlıların kalbini fethetti

    Çocuklar yaşlıların kalbini fethetti
    24.03.2018
    A+
    A-

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği organizasyonla Beylikdüzü Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencilerini buluşturdu. Huzurevi sakinlerine kendi elleriyle yaptıkları rengarenk kağıttan çiçekleri ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan paketleri hediye eden çocuklar, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

    Beylikdüzü Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde Beylikdüzü Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Minik öğrencilerin ziyareti, özelikle torun sevgisini ve eksikliğini yaşayan huzurevi sakinlerine moral ve motivasyon oldu. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencilerini, huzurevi ziyaretinde yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba da huzurevinde kalan yaşlıların hal ve hatırlarını, bir sıkıntıları olup olmadığını sorarak onlarla bir süre sohbet etti.

    Akbaba: “Büyüklerimiz Mutlu Bir Yaşlılık Dönemi Geçirmeli”

    Huzurevinde yaşayan yaşlıların yaşama bağlı kalmalarının çok önemli olduğunu ifade eden Muazzez Akbaba, “Büyüklerimiz başımızın tacı… Onların mutlu bir yaşlılık dönemi geçirmeleri ve çocuklarımıza aile büyüklerine, yaşlılara karşı duyarlı olmayı aşılamak adına bu tür ziyaretler büyük önem taşıyor. Hem öğrencilerimiz hem de yaşlılarımız bugün birlikte keyifli zaman geçirdi.” şeklinde konuştu.

    Huzurevi Sakinleri Ziyarete Gelenlere Teşekkür Etti

    Ziyaretin sonunda, minik öğrenciler, huzurevinde kalan ruhu genç, eli öpülesi büyüklere, kendi elleriyle hazırladıkları kartondan çiçekleri ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan paketleri hediye etti. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ile kreş öğrencilerinin ve öğretmenlerinin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirten huzurevi sakinleri, ziyarete gelen herkese teşekkür etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.