DOLAR 32,3333
EURO 35,1352
ALTIN 2309,04
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklara sömestr hediyesi Dagi’den

    Çocuklara sömestr hediyesi Dagi’den
    16.01.2018
    A+
    A-

    Sömestr tatilinin gelmesiyle eğitime ara verecek çocuklara karne hediyesi arayan ailelere Dagi’nin eğlenceli tasarımları alternatif oluyor. Terletmeyen kumaşlarıyla öne çıkan ev giyimi ürünleri çocuklara en güzel karne hediyesi oluyor.

     Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi, çocuklara özel tasarladığı koleksiyonuyla bu yıl karne sürprizlerine eşlik ediyor.  Çocukların zevklerine hitap eden ürün seçenekleri sunan Dagi, kış aylarında sıkça tercih edilen ekoseli ve düz modelleri çocukların beğenisine sunuyor.

    Çocuklara uygun tasarımlar
    Hem okulda hem de evde her tarza ve yaşa hitap eden seçenekler sunan Dagi, kış aylarının vazgeçilmezi ekoseli desenleri pijama koleksiyonunda çocuklarla buluşturuyor. Önden düğmeli modellerin yanı sıra tasarlanan kapüşonlu ve fermuarlı modeller çocuklar için hem şık hem de kolay bir alternatif oluyor. Ter emiciliği yüksek olan kumaşlardan üretilen ürünler kış aylarında çocukların hastalanmasını önlemeye yardımcı oluyor.

    Erkek ve kız çocuklara göre farklı tasarımların yer aldığı koleksiyonda mor, mavi, kırmızı, yeşil ve lacivert gibi çarpıcı renklerin yanı sıra uçuk pembe, krem gibi soft renkler de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.