DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukları sevinçten havalara uçuracak en popüler karne hediyeleri Boyner’de

    Çocukları sevinçten havalara uçuracak en popüler karne hediyeleri Boyner’de
    01.06.2019
    A+
    A-

    Yoğun bir okul döneminin ardından çocukları ve ebeveynleri karne heyecanı sarmaya başladı. Erken başlayan günler, yoğun ders programı, üst üste gelen sınavlar derken artık karnelerini almaya hazırlanan, bunun da haklı gururunu taşıyan çocuklar için Boyner’de birbirinden özel hediye seçenekleri yer alıyor. Boyner, ünlü spor markalarının spor ayakkabıları, Barbie, Spiderman, Cars gibi lisanslı ürünlerin yanı sıra kıyafet ve oyuncak kategorilerinde yüzlerce seçenek ile öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

    Hediye alışverişinde akla gelen ilk destinasyon olan Boyner, anne-babalar başta olmak üzere çocukların karne hediyesi beklediği herkesin işini kolaylaştırıyor. Boyner, rengarenk ayakkabı, giyim ve oyuncak seçeneklerinin yer aldığı zengin koleksiyonundakarne hediyesi olabilecek en popüler seçeneleri bir arada sunuyor. Müşteriler, hem Türkiye çapındaki 113 Boyner mağazasından hem de internet mağazası boyner.com.tr’den ve Boyner mobil uygulamasından hediye seçeneklerine kolayca ulaşabiliyor.

    En popüler seçenek

    Bütün bir eğitim yılı boyunca ders çalışan çocukların başarısını takdir etmek ve onları bir sonraki yıl için motive etmek isteyen ebeveynler aradıkları hediye alternetiflerini Boyner’de bulabiliyor.


    Boyner’de, karne hediyesi olarak alınabilecek Barbie,Spiderman, Batman, Enchantimals,Mammaramma, Carsgibi lisanslı markaların eğlenceli ürünlerinin yanı sıra Limon Company, Koton, Pamina, U.S. Polo Assn. gibi sevilen markaların şık tasarımlı tişört, şort, etek ve elbiseleri yer alıyor.

    Çocukların favorisi olan spor ayakkabı koleksiyonunda Nike,adidas,Reebok, Puma, Skechers, New Balancegibi dünyaca ünlü markaların yeni sezon modelleri dikkat çekiyor. Ayrıca çocukların yaz aylarında kullanabileceği tişörtler, şortlar, gömlekler, jean pantolonlar gibi giyim ürünleri ile mayo, şort, terlik, sandalet gibi plaj ürünleri de sezonun popüler hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

    Boyner, binlerce seçeneğin yer aldığı zengin ürün koleksiyonuyla çocukların ve ailelerin karne heyecanına eşlik ediyor.

    Karne hediyesi Boyner’den alınır!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.