DOLAR 32,518
EURO 34,7989
ALTIN 2421,338
BIST 9720,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukların sevdiği karakterler Özdilek’te

    Çocukların sevdiği karakterler Özdilek’te
    07.06.2018
    A+
    A-

    Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, lisanslı ürün koleksiyonuna eklediği yeni ürünlerle çocukların odalarını eğlenceli bir dünyaya dönüştürüyor. Spiderman, Cars, Frozen ve Minnie gibi sevilen karakterler Özdilek nevresim takımları ile miniklerin odalarında hayat buluyor.

    Çocukların ve gençlerin olduğu kadar annelerin ve babaların da sevdiği kahramanları nevresimleriyle buluşturan Özdilek, lisanlı ürünleriyle Özdilek kalitesini yaşam alanlarına taşıyor. Özdilek; Spiderman, Cars, Frozen ve Minnie lisanslı tasarımlarına sahip nevresim takımlarıyla, çocuk odalarının vazgeçilmez ürünü haline geliyor.

    Örümcek hislerini takip et!

    Spiderman lisanslı ürünleriyle Özdilek, çocukların maceradan maceraya atılmalarına eşlik ediyor. Araba tutkunlarını da unutmuyor ve şampiyon Şimşek McQueen ile miniklerin kendilerini yarış pistinde hissetmelerini sağlıyor. Karlar Ülkesi’nin sihirli dünyasında minikleri konuk eden Elsa ve Anna nevresim takımları, odalarını eğlenceli bir dünyaya dönüştürmek isteyen çocukların tercihi oluyor.

    Miniklerin hayallerinin tasarıma yansımış hali olan nevresim takımlarına, farklı renk ve ebat seçenekleriyle Özdilek Ev Tekstil mağazaları, Özdilek departman mağazaları ve Özdilek yetkili satış noktalarından rahatlıkla ulaşabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.