DOLAR 32,6
EURO 34,8169
ALTIN 2438,165
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukların yeni yıl şıklığı Boyner’den

    11.12.2018
    A+
    A-

    Rengârenk tasarımlarıyla çocukların favori markalarını bir araya getiren Boyner, yılbaşı alışverişi için birbirinden farklı seçeneklerin yer aldığı zengin bir koleksiyon sunuyor. Boyner’in özel tasarım markaları, sevilen ünlü markaların çocuk giyim ürünleri ve sadece Boynerler’de yer alan lisanslı ürünler, ailelerin “Çocuğuma yılbaşı hediyesi olarak ne alsam?” soruna eğlenceli yanıtlar veriyor.

    Çocukları sımsıcak tutacak kar kazakları

    Boyner’in yeni koleksiyonunda soğuk kış günlerinde çocukları sımsıcak tutacak ya da jakarlı kar kazaklar, eldivenler, şallar, gömlekler, pantolonlar, parkalar, kalın montlar ve botlar öne çıkıyor. Boyner özel markalarından Limon Company, yılbaşı dönemi için şık tasarımlı özel ürünler sunuyor. Limon Company’de kız çocukları için yılbaşı ruhuna uygun olarak çam ağacı, geyik baskılı sweatshirt’lerin yanı sıra sim baskılı ürünler ve yılbaşına özel kadife, simli tül şık elbise modelleri ve simli tütü etekler yer alıyor. Barbie markası ise pullu yılbaşı elbiseleri, tütü etekleri ve yapay kürk detaylı bomber ceketleri ile yeni yıl ruhuna eşlik ediyor.

    Bebekler için de yılbaşı koleksiyonu hazırlandı

    Boyner özel markalarından Mammaramma’nın koleksiyonunda yılbaşı döneminde erkek bebekler için kadife pantolonlar, gömlekler, sweatshirt’ler, eğlenceli body’ler, sevimli baskılı denim tulumlar, 3 boyutlu aplikeli sweatshirt’ler ve sweatpant’ler sunulurken, kız bebekler için tül etekler ve tütü eteklere uyumlu bluzlar dikkat çekiyor.

    Çocukların hayran olduğu çizgi kahramanların lisanslı ürünleri

    Çocukların hayranı olduğu oyuncakların veya çizgi film kahramanların lisanslı ürünleri de Boyner mağazalarını renklendiriyor. Enchantimals, Barbie, Spiderman, Cars, Frozen lisanslı ürünleri Boyner’de çocukları bekliyor. Ayrıca çocukların vazgeçemediği spor giyim ürünleri de en uygun hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

    Boyner’in özel markalarının yanı sıra U.S. Polo ASSN., Benetton, Koton, Lumberjack, Nike, adidas gibi markalar birbirinden özel seçenekleriyle Boyner’de çocuklarla buluşuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.