DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coldwell Banker’dan ‘’Global Luxury’’ eğitimi

    Coldwell Banker’dan ‘’Global Luxury’’ eğitimi
    28.05.2018
    A+
    A-
    Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında gerçekleştirildi.
    Eğitim seminerleri Coldwell Bankerin deneyimli isimlerinden CB Baras Broker Owner’ı Sühran Aras ve CB Maximum Broker Owner’ı Aylin Pelin Onar tarafından verildi.

    Coldwell Banker Türkiye- Kıbrıs’ın benzersiz ve fark yaratan uluslararası pazarlama programı Global Luxury Eğitimi Türkiye’de ilk kez 24-25 Mayıs tarihleri arasında Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi. Amerika dışındaki tek uluslararası eğitmenlik unvanına sahip Sühran Aras ve Aylin Pelin Onar eğitmenliğinde gerçekleşen etkinlikte Lüks Konut Uzmanı Broker Melek Ayfer Saraçer tecrübelerini paylaştı.

    Eğitim programı kapsamında açılış konuşması yapan CB Maximum Broker Owner’ı Aylin Pelin Onar,’’ Sizlerle bu platformda bir arada olmak benim için büyük mutluluk. Yılda iki kez düzenlenecek olan ‘’ Global Luxury Eğitimi’nin sonunda sizler ilk lüks konut uzmanları olacaksınız. Bu süreçte lüksün tanımını hep birlikte yeniden yapacağız. Burada bizimle olan herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

    Sözü devralan CB Baras Broker Owner’ı Sühran Aras,’’ Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bugün yeni bir dünyanın kapısını açacağımız bir eğitim programındasınız. Katılımın bu kadar yüksek olması çok hoşumuza gitti. Konut sektörü lüksün somut halidir. Bu sektöre giren birçok danışman arkadaşımızın hayali lüks konut çalışmaktır. Siz bu hayale inandınız bir adım attınız ve bugün buradasınız. Bizlerinden Amerika’da aldığımız Global Luxury eğitimini elimizden geldiğince sizlere aktaracağız. Unutmayın ki, “Varlıklı kişiler lüks gayrimenkulün ne olduğunu bilirler ancak başarılı lüks gayrimenkul uzmanları daha iyisini bilirler” dedi.

    Program, eğitmenlerin sunumlarıyla birlikte bilgi birikimlerini, tecrübelerini aktarmalarıyla başladı. Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanlarının sorularını yanıtlayan eğitmenler onlara yol gösterecek bilgileri paylaştı. Bu eğitimi başarıyla tamamlayan Gayrimenkul Danışmanları ise şunları yapabilecek:

    • Coldwell Banker Global LuxurySM programına dahil edilmeye uygun mülkleri belirlerler.
    • Coldwell Banker Global Luxury aracılığıyla pazarlama seçeneklerini kullanırlar.
    • Açık ve kısaca Coldwell Banker Global Luxury programının değerini iyi ifade ederler.
    • Lüks bir pazarda kendilerini nasıl konumlandırıp ilişkiler kuracaklarını bilirler.
    • Bir lüks konut için bir pazarlama planının temel bileşenlerini belirlerler.
    • İstisnai bir lüks gayrimenkulü pazarlamayı ve nasıl yürüteceklerini iyi bilirler.

    Coldwell Banker Global Luxury Eğitiminin ikincisi 20-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.