DOLAR 32,5048
EURO 34,9518
ALTIN 2430,203
BIST 9798,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Colin’s ile hep şık

    Colin’s ile hep şık
    18.09.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarlı Katı’nda bulunan Colin’s 2019 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda farklı tarzları farklı temalar ile selamlıyor. Rebel Vibe, Rock’N’Roll’un asiliğini, feminen dokunuşlarla sokağa taşırken, Young Thinker genç giyim tarzının günlük giyime odaklı kolej temasını, 70’lerin retro detaylarıyla güncelliyor. Bohem giyim tarzının yansıması olan Urban Nomad ise sonbahardan kışa geçiş döneminde şehre adaptasyonu kolaylaştıracak ürünler sunuyor.

    COLIN’S ruhun özgürlüğünü şehrin nabzıyla buluşturan temaların hakim olduğu sonbahar-kış kreasyonu ile sezona iddialı bir giriş yapıyor. Cool tarzını şehrin sokaklarından, zihnini doğanın gücünden, şıklığını asiliğinden alan kadınları betimlediği temalarıyla COLIN’S, gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer almaya hazırlanıyor.

    Şıklığı asiliğinden

    Rock giyim tarzının güncel form ve detaylarla işlendiği Rebel Vibe, siyah ve beyazı, haki ve kırmızı ile buluşturuyor. Rock’N’Roll’un asiliğini, feminen dokunuşlarla sokağa taşıyan Rebel Vibe, gündüzden geceye geçiş için elverişli parçalar içeriyor.

    Asi bir hava taşıyan bu temada; farklı detaylar içeren biker ceketler, militer havayı yansıtan bomber ve pilot montlar, tattoo desenlerinden esinlenen gül çiçek desenleri, püsküllenmiş nakış detayları bulunuyor. Sezonun trendlerinden olan düz kadife kumaştan ürünlere bu temada da yer veriliyor. Yine sezonun trend baskı detayları arasında olan farklı alfabelerle yazılmış sloganlı ürünler ve yıldız desenleri de Rebel Vibe’ın önemli parçaları arasında bulunuyor. Pantolon gruplarındaki vücuda oturan formlar; over size örme, dokuma veya triko üstlerle beraber kombinlenerek güncel bir etki yaratıyor.

    Modern retro

    COLIN’S, Young Thinker temasında, genç giyim tarzının günlük giyime odaklı kolej temasını, 70’lerin retro detaylarıyla güncelliyor. Temada kırmızı/bordo, lacivert, mavi, gri ve beyaz ana renk olarak kullanılırken; hardal sarısı ve yeşil, aksan renkler olarak kullanılıyor. Young Thinker’da, sonbahardan kışa geçerken gramajları gittikçe artan ekose gömleklerin desenleri sezon trendlerine uygun olarak daha simetrik ve sakin kombinasyonlarla çalışılmış. Eğlenceli sloganlar içeren baskılı t-shirt ve sweatshirtler ve günlük giyime uygun rahat formlu örme ve dokuma elbiseler de retro havayı yansıtmayı hedefliyor. Gençleri ve genç giyim tarzını benimseyen farklı yaş gruplarını kapsayan Young Thinker, moda dünyasının parlayan yıldızı oversize formlara da hak ettiği değeri veriyor.

    Şehirli Gezgin

    Bohem giyim tarzının yansıması olan Urban Nomad temasında tasarımlar, folklorik çiçek desenlerini geometrik etnik tasarımlarla birleştiriyor. Toprak tonları, indigo ve pudra pembesi ile tamamlayan parçalarda feminen vurgu, eklenen taş işlemeli detaylar, püsküller ve folklorik tarzdaki baskı desenleri ile zenginleşiyor. Sonbahardan kışa geçiş döneminde şehir hayatına adaptasyonu kolaylaştıracak ürünler sunan Urban Nomad, militer ile romantik parçaları da bir arada kullanarak sezonun güncel kombinleme tarzına göz kırpıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.