DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COLIN’S’le “Aşk bize uyar” demeye hazır mısınız?

    COLIN’S’le “Aşk bize uyar” demeye hazır mısınız?
    12.02.2018
    A+
    A-

    14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı genç çiftleri sararken Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan COLIN’S bu özel günü yepyeni koleksiyonlarla karşılıyor. Jean odaklı moda ürünlerinin öncüsü COLIN’S bu özel günde ne giyeceğini bilemeyenler kadar hediye konusunda kararsız kalanlara da geniş seçenekler sunuyor. Birbirinden çekici ve havalı kombin alternatiflerinin yer aldığı koleksiyonlarda aşk formülü ise jean tasarımlarında gizli.

    Colin’s ile uyumu yakalayın

    Sevgililer Günü’nde yaratıcı ve cool tarzından ödün vermek istemeyenler için farklı desen ve kesimde jean alternatifleri sunan COLIN’S, çiftlerin rahat tarzlarını yumuşacık kazaklar, son moda parka ve montlarla tamamlıyor. Özel günlerde bile sportif duruşundan ödün vermek istemeyenlerin imdadına ise suni deri ceketl, sweatshirt, denim gömlek ve baskılı tişörtler yetişiyor. Bu unutulmaz günü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyen çiftler ise koleksiyonun rahat ve şık modellerini tercih ediyor. Omuz dekolteli ve volan detaylı triko elbise kadınların gündüzden geceye uzanan şıklığını tamamlarken, gömlek ve non-denim pantolon kombinleri erkeklere cool bir görünüm vadediyor.

    Aksesuarsız olmaz

    Kendine has şıklık ve rahatlığın içinde fark yaratanların markası COLIN’S Sevgililer Günü’nde de hiçbir detayı atlamıyor. Kadınların vazgeçilmezi çantaların yanı sıra, erkeklerin tercihi birbirinden cool bere ve atkı modelleriyle tarzına tarz katmak isteyen sevgililerin adresi olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.