DOLAR 32,6001
EURO 34,8041
ALTIN 2503,309
BIST 9477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Colin’s’ten yaz için rahat öneriler

    Colin’s’ten yaz için rahat öneriler
    22.08.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan COLIN’S, kadınların ve erkeklerin günlük giyim tercihlerini kolaylaştıracak sezon trendi giy-çık ürünler sunuyor. Hem şık hem basic tasarımların yer aldığı koleksiyon, hafif dokulu kumaşları ve rahat kalıpları ile sıcak yaz günlerine eşlik ediyor.

    COLIN’S kadınlara, kolay kombinlenen basic parçalar ile günün her saatine uyum sağlayacak bir stil vadediyor. Gündüzden geceye uzanan yaz şıklığı nakışlı ve baskı desenli ürünlerle tamamlanıyor. Tarzına trendleri yansıtmak isteyen kadınlar, yaz koleksiyonlarının en popüler detayı valonla hareketlendirilen bluz, gömlek ve elbiseleri tercih ediyor.

    COLIN’S erkeği ise günlük hayattaki tişört ve jean kombinlerini, sezonun en gözde detayları ve renkleri ile canlandırıyor. Gündüz ofisteki casual şıklığını geceye taşımak isteyen erkekler, beyaz ve mavi gibi canlı renk kombinlerini stiline taşıyor. Yazın vazgeçilmezi şort ve tişört gibi giy-çık ürünler dayanılmaz yaz sıcaklarında hafifleten bir şıklık sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.