DOLAR 32,5209
EURO 34,7877
ALTIN 2421,286
BIST 9711,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Columbia ile daha sağlam adımlar

    Columbia ile daha sağlam adımlar
    10.10.2017
    A+
    A-

    Outdoor ve aktif yaşam deneyimlerinin öncü markası Columbia ile ister doğada ister şehirde ayaklarınız yere sapasağlam basacak. Columbia’nın su geçirmez ve farklı zeminlerde üstün tutuş sağlayan ayakkabı ve botları ile bu sonbahar yüksek performansın tadını çıkaracaksınız!

    Columbia’nın Outdry teknolojisine sahip su geçirmez ayakkabı ve botlar yağmurlu günlerde kurtarıcınız olacak.Columbia Outdry teknolojisine sahip ayakkabılar hava alma özelliğine sahip katmanı ve su geçirmeyen gelişmiş izolasyon yapısıyla dikkat çekiyor. Mutlak su geçirmez özelliği olan katmanın tek parça halinde dış kumaşa doğrudan ısıtılarak birleştirilmesiyle izolasyon sağlayan tasarımlar, hafif yapısıyla performansı ve konforu arttırıyor. Ayaklarınız doğada geçirilen uzun saatler boyunca nefes alarak kuru kalıyor, size ise yeni maceraların tadını çıkarmak kalıyor.

    Su geçirmeyen ve hava alan yapısıyla performansı arttıran Columbia ayakkabı ve botlar, aynı zamanda farklı zeminlerde üstün tutuş özelliği sunan Omni-Grip teknolojisi ile attığınız her adımda destekçiniz oluyor. Patika, toprak ve kaya yüzeyleri gibi kuru ve ıslak olmak üzere her türlü farklı zemine uyum sağlayan Omni-Grip teknolojisi yüzeye tutunarak adımlarınızı sağlamlaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.