DOLAR 32,5712
EURO 34,937
ALTIN 2426,843
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Columbia ile denizci ruhunuzu uyandırın

    Columbia ile denizci ruhunuzu uyandırın
    12.06.2017
    A+
    A-

    Her sezon özgün tasarımları son teknolojilerle birleştirerek Outdoor tutkunlarına yenilikçi çözümler sunan Columbia, yaz sıcaklarında outdoor aktivitelerden vazgeçmek istemeyenlerin beklentilerine geniş ürün yelpazesiyle karşılık veriyor.

    Outdoor giyimin öncü markası Columbia, yaz sıcaklarının tadını açık havada çıkarmak isteyen macera severler için hayat kolaylaştıran çözümler sunuyor. Columbia’nın sportif balıkçılık tutkunları için özel olarak geliştirdiği PFG koleksiyonu ve yaz aylarında hayatı kolaylaştıran Omni-Freeze Zero ve Omni-Shade teknolojileri ile yazın en sıcak günlerinde Columbia ile serinliğin tadını çıkarırken güneşten de korunacaksınız.

    Columbia PFG koleksiyonu yazın sıcak günlerini keyifli aktivitelerle geçirmek isteyenler için stilden ödün vermeden koruyucu çözümler sunuyor. Performance ve Harbourside temalarının yer aldığı PFG koleksiyonu denizciliğin ruhunu yansıtan marin esintileri, sportif ve şık tasarımlarla birleştirirken her bir detayı fonksiyonellik sağlayacak şekilde tasarlanıyor..

    PFG koleksiyonuna ait ürünlerde İlkbahar-Yaz sezonunun en kullanışlı teknolojilerinden Omni-Freeze Zero ve Omni-Shade teknolojileri kullanılıyor. Omni-Freeze teknolojisi Ter ile aktive olup buharlaştırma sürecini hızlandıran mavi halkalar sayesinde kullanıcıda sonsuz bir serinlik hissi sağlıyor. Koleksiyona ait bir diğer vazgeçilmez teknoloji de Columbia tarafından özel olarak geliştirilen özel dokuma sistemi ile cildi Güneşin zararlı ışınları UVA ve UVB’den koruyan Omni-Shade teknolojisi. Güneşin zararlı ışınları ve cilt kanseri arasındaki ilişkiye dikkat çeken Columbia, Omni-Shade ürünleri ile sağlıklı yaşama destek oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.