DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Columbia kayak koleksiyonu pistlerin tozunu atacak

    Columbia kayak koleksiyonu pistlerin tozunu atacak
    06.12.2017
    A+
    A-

    Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, kayak sezonunun başlaması ile zirveleri fethetmeye hazırlanıyor. En zorlu ve soğuk koşullarda bile sizi sıcak tutmak için tasarlanan Columbia Sıcağı° ile dağların zirvelerinde konforlu ve stil sahibi kayak deneyimleri sizi bekliyor.

    Columbia çalışanları ve markanın CEO’su Gert Boyle tarafından, Kuzeybatı Pasifik’in sert koşullarında bizzat test edilip onaylanan Columbia Sıcağı° ile kuru, sıcak ve konforlu bir kayak sezonuna hazır olun. Columbia’nın patentli teknolojilerine ek olarak geniş renk ve model yelpazesine sahip kayak koleksiyonu ile pistlerde stilinizden ödün vermeyeceksiniz.

    Columbia kayak serisi, dağların zirvelerindeki keyifli maceralarınıza ortak olmak için Columbia Sıcağı°’nı pistlere taşıyor. Kayak koleksiyonun öne çıkan modeli Powder Keg mont, ısı yansıtıcı Omni-Heat ve suya dayanıklı- nefes alabilir Omni-Tech teknolojisine ek olarak hafif yapısı ile açık havada sıcak ve konforlu bir deneyimi garantiliyor.

    Kayak severlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan ski-pass cebi ile pistlerin sınırları ortadan kalkıyor.

    Sezonun teknolojileri ile olduğu kadar pratikliği ile öne çıkan bir başka montu Herz Mountain’ın katmanlı kullanım imkanı ile 1 mont 3 farklı şekilde giyilebiliyor. En soğuk günlerde bile kayak keyfinizi doruklarda yaşatacak su geçirmez kayak pantolonları, yumuşak polarlar ve su geçirmez kar botları ile Columbia zirveleri fethetmeye geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.