DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Columbia, UTMB’nin sponsorluğunu 2021’e kadar yeniledi

    Columbia, UTMB’nin sponsorluğunu 2021’e kadar yeniledi
    18.01.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en prestijli patika koşusu yarışlarından biri olarak gösterilen UTMB® nin sponsorluğunu 2015 yılından beri sürdüren Columbia, sponsorluk anlaşmasını 2021’e kadar uzatma kararı aldı.

    Dünyanın en zorlayıcı Ultra maraton koşuları arasında gösterilen UTMB®, imzalanan yeni sponsorluk anlaşması ile koşucuların hayallerini Columbia işbirliği ile süslemeye devam edecek. Columbia Sportswear ve UTMB® arasındaki karşılıklı güven ve başarılı işbirliğinin sonucu olarak uzatılan sponsorluk anlaşması ile Dünya çapında patika koşularının zirvesi sayılan Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB®) sporculara ilham vermeye devam edecek.

    2018 yılında maraton koşucuları Alper Dalkılıç ve Elena Polyakova’nın Columbia sponsorluğunda Türkiye’yi temsil ettiği maratonda, sporcular 2019 yılında 300KM’lik bir parkuru kapsayan PTL kategorisinde yarışacak.Ultra maraton koşan çift, UTMB® koşusu için ekipman olarak Columbia’nın patika koşuları için özel olarak tasarladığı Montrail koleksiyonunu tercih edecek.

    Anlaşmanın yenilenmesi konusunda bir açıklama gerçekleştiren Columbia Sportswear Başkanı Joe Boyle; “UTMB®ve Columbia Tüm insanlara doğa ve outdoor sevgisini aşılamak için ortak bir misyona sahip. Bu ortak tutkumuzu yenilenen işbirliğimiz ile kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yarışmaya katılan sporcuların deneyim ve görüşleri ile bizler de Columbia ürünlerini en zorlu şartlara karşı mükemmel hale getirmek konusunda kendimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.

    UTMB® koşusunun kurucusu ve direktörü Catherine ve Michel Poletti ise anlaşma konusunda : “Columbia Sportswear gibi Dünya çapında outdoor sporlar konusunda başarısını kanıtlamış bir marka tarafından destekleniyor olmak bize UTMB®’nin ulaştığı başarıyı gösteriyor. Tüm ekibimiz, yerel halk, destekçiler ve sporcularımızla birlikte UTMB®’nin Uluslararası anlamda bir spor etkinliği olması konumunu geliştiriyoruz” yorumunda bulundu.

    Alp Dağları’nda gerçekleşen ve patika koşularının zirvesi sayılan Ultra – Trail du Mont – Blanc (UTMB), fiziksel ve zihinsel sınırları zorlarken, aynı zamanda dağların tüm güzelliğini adım adım keşfetmek için imkan sunuyor. UTMB®’ye katılmak için dünya çapındaki koşulardan puan toplayarak kuraya giren sporcular, zorlu hava şartları ve engebeli patikalar, karlı ve sulu rotalar, tırmanışlar ve inişler içeren benzersiz bir tecrübe yaşıyor. 2003 yılından beri düzenlenen UTMB® koşusu, zorlu patikalar ve tırmanışlarının yanı sıra Mont-Blanc bölgesi ile Fransa, İtalya ve İsviçre sınırları içinde yaşayan halklara, insani değerlere, çevreye ve spor etiğine bağlılığını sürdürmesi ile dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.