DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    COMPAREX Turkey, Microsoft Teknoloji Zirvesi 2018’e Altın Sponsor oldu

    COMPAREX Turkey, Microsoft Teknoloji Zirvesi 2018’e Altın Sponsor oldu
    23.02.2018
    A+
    A-

    COMPAREX Turkey’nin altın sponsor olduğu Microsoft Teknoloji Zirvesi 2018, bilişim, perakende, üretim, finans, sigorta, dijital işyeri ve siber güvenlik sektörleri temsilcilerini bir araya getirdi.

    Microsoft’un 21 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği Microsoft Teknoloji Zirvesi 2018’de altın sponsor olan COMPAREX Turkey, aynı zamanda açık kaynak kod çözümleri tarafına da sponsor oldu. 5.000 kişinin üzerinde katılım olan etkinlikte ziyaretçiler, alanında uzman konuşmacıların dijital dönüşüm, siber güvenlik ve yeni nesil teknolojiler konularındaki sunumları ile teknolojinin geleceğine dair yeni fikirlerle buluştular.

    Zirvenin KOBİ’lerden uluslararası ölçekli şirketlere dek tüm kurumların teknoloji ihtiyaçlarını ve geleceğe dair fırsatları konuşmak açısından güçlü bir platform yarattığına değinen COMPAREX Turkey CEO’su Irmak Pakdemir, “Bulut çözümleri, büyük veri, nesnelerin interneti (IoT), yapay zeka gibi kavramlarla beraber dönüşüm geçiren global bilişim pazarı, Türkiye gibi ülkelere de tekrar yarışa girmesi için fırsat tanıyor. Türkiye’nin teknoloji markaları yaratarak bu yarışta öne çıkması için çalışmayı benimseyen şirketimiz bir yandan dijital dönüşüm ve bulut bilişim fırsatlarını müşterilerimize özel çözümlerle sunarken bir yandan da Microsoft Teknoloji Zirvesi gibi buluşmalarla ortak bir sinerji yaratmada rol alıyor. Bu doğrultuda bulutun ve açık kaynağın sürekli kendini geliştiren ve her geçen gün daha güvenli hale gelen seçenekler olduğunu pazara anlatmamıza olanak sağlayan Microsoft Teknoloji Zirvesi 2018’e, altın sponsor olarak katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduk” şeklinde konuştu.

    Teknolojinin liderleri COMPAREX Turkey’nin sponsorluğunda düzenlenen Zirvede buluştu

    Microsoft Teknoloji Zirvesi’nin açılışı, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’nun moderatörlüğünde CEO’ların Ajandası Dijital Dönüşüm temalı oturumla başladı. Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, Denizbank Finansal Hizmetler Grubu CEO’su Hakan Ateş, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane’nin yer aldığı oturumda zirvede ele alınacak konuların, Türkiye’nin teknoloji atılımları yapabilmesindeki önemine değinildi.

    Açılış oturumunun ardından sunumlar 5 ayrı salonda ve fuaye alanında, eş zamanlı olarak devam etti. Salonlarda sunumlar yapılan temalar perakende ve ulaşım, üretim ve enerji, finans ve sigortacılık, akıllı bulut, dijital işyeri ve siber güvenlik konularını kapsarken, fuaye alanında da startup konulu sunumlar ve paneller gerçekleştirildi. Akıllı Bulut salonunda COMPAREX Turkey adına Mustafa Kara da bir sunum gerçekleştirdi ve Azure Servisleri ile Tarımsal İnovasyon konulu panel, ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.