DOLAR 32,4276
EURO 34,4515
ALTIN 2487,09
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Concorde De Luxe Resort Hotel’e TUI’den 4 ödül birden

    Concorde De Luxe Resort Hotel’e  TUI’den 4 ödül birden
    15.03.2018
    A+
    A-

    Antalya’nın Lara bölgesinde konfor, huzur ve lüksün ön plana çıkarıldığı bir yaklaşımla misafirlerini ağırlayan Concorde De Luxe Resort, TUI Holly 2018, TUI Top Quality 2018, TUI Family Champion 2018 ve TUI Umwelt Champion 2018 ödüllerine değer bulundu.

    Dünyanın önde gelen tur operatörlerinden TUI’nin Almanya’da gerçekleştirilen TUI Holly ödül töreninde Türkiye’den 21 otel dünyanın en iyi 100 otel listesine girmeyi başararak ödül almaya hak kazandı.

    Organizasyonda ayrıca, TUI’nin her yıl konaklattığı müşterilerinin oylarıyla yapılan değerlendirme sonucunda verdiği ödülleri kazananlar da açıklandı. Misafir memnuniyetini her şeyin önünde tutarak en iyi kalitede hizmet vermek üzere çalışan Concorde De Luxe Resort, TUI Holly 2018, TUI Top Quality 2018, TUI Family Champion 2018 ve TUI Umwelt Champion 2018 ödüllerini kazandı.

    Berlin’de gerçekleştirilen ödül töreninde, ödüller, TUI Almanya merkezinden Andreas Heuer tarafından Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı ve Concorde De Luxe Resort Genel Müdürü Gökhan Ergen aldı.

    Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı, TUI’nin kendileri için çok önemli bir iş ortağı olduğunu belirterek, “TUI’nin değerlendirmesinde üst sıralarda yer almak bizim için son derece önem taşıyor. Her yıl farklı kategorilerde aldığımız ödüllere, bu yıl 4 ayrı ödülü daha eklemiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.