DOLAR 32,513
EURO 34,9555
ALTIN 2435,739
BIST 9795,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Conrad İstanbul Bosphorus Yılbaşı Balosunda Rober Hatemo sahne alacak

    Conrad İstanbul Bosphorus Yılbaşı Balosunda Rober Hatemo sahne alacak
    19.12.2017
    A+
    A-

    Yılbaşı ve Noel etkinlikleri ile şehrin en gözde adreslerinden biri olan Conrad İstanbul Bosphorus’da 31 Aralık 2017 gecesi Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan Yılbaşı Özel programında, şarkıları ve enerjisi ile dinleyicilerini her daim eğlendirmeyi başaran Rober Hatemo sahne alacak.

    Conrad İstanbul Bosphorus, 750 oturma kapasiteli 968 m²’lik lüks Balo Salonu ile bu yıl da şehrin en seçkin yılbaşı programına ev sahipliği yapıyor. Pop müziğin dinamik ismi Rober Hatemo’nun sahne alacağı gece, eğlence ve ziyafet garantili konseptiyle yeni yıla eğlenerek girmek isteyen misafirlerini bekliyor.

    Rober Hatemo’dan önce, İsmail Atalı ve Artist Orkestrası ile dünya müzik tarihinin klasikleşmiş şarkılarıyla Akdeniz’den Amerika’ya, müzikal bir dünya turuna çıkacak misafirler, ardından sahne alacak olan Azra ile geçmişten günümüze Türk popunun en güzel şarkılarıyla eşsiz bir müzik şöleni yaşayacaklar. Conrad İstanbul Bosphorus’un ünlü ve ödüllü şeflerinin, geceye özel hazırlamış olduğu yılbaşı menüsü ise davetlilere tam bir ziyafet şöleni sunacak.

    Conrad İstanbul Bosphorus, her zaman olduğu gibi bu yıl da çocuklu ailelerin yılbaşı eğlence keyfini rahat rahat yaşayabilmeleri, çocukların da kendi yaşıtlarıyla gönüllerince eğlenebilmeleri için minik misafirlere özel bir etkinlik düzenliyor. Ebeveynler Balo Salonunda müziğin ve yemeklerin keyfini sürerken, minikler de kendileri için hazırlanmış salonda yeni yılı uzman bir animasyon ekibi eşliğinde, arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek karşılayacaklar.

    Conrad İstanbul Bosphorus, Rober Hatemo’nun sahne alacağı Yılbaşı Gala Yemeği ile yeni yıla mutlu ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.