DOLAR 32,5502
EURO 34,9805
ALTIN 2420,301
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Conrad İstanbul Bosphorus’ta lezzet ve sanat aolu Anneler Günü Brunch’ı

    Conrad İstanbul Bosphorus’ta lezzet ve sanat aolu Anneler Günü Brunch’ı
    07.05.2019
    A+
    A-

    Şehrin kalbinde unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, Anneler Günü’nde birbirinden keyifli ve eğlenceli aktivelerin yer aldığı bir Brunch’a imza atıyor. Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasına sahip Manzara Restaurant’ta eşsiz lezzetleriyle baş döndürecek olan Anneler Günü Brunch’ı, canlı piyano performansı ve Good for All Kids iş birliğiyle gerçekleşecek yaratıcı ve eğlenceli çocuk atölyelerinin yanı sıra brunch’a katılan tüm annelere SPA Soul bakımlarında %30 indirim ayrıcalığı da sunacak.

    Conrad İstanbul Bosphorus, 12 Mayıs Pazar günü tüm anne ve çocukları, günü daha da keyifli ve lezzetli kılacak Anneler Günü Brunch’ına davet ediyor. Bu özel günü annesiyle muhteşem bir brunch eşliğinde taçlandırmak isteyenlerin tercih edebileceği, Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarası ile büyüleyen Manzara Restaurant, canlı piyano performansı ile de kalplere dokunacak.

    12 Mayıs Pazar günü, 12:00-15:00 saatleri arasında Manzara Restaurant’ta sunulacak açık büfe Anneler Günü Brunch’ında; soğuk et ve peynir çeşitleri, kruvasan, krep, muffin, helva, petek bal ve kaymak gibi çeşitlerin yer aldığı kahvaltı köşesinden; kızartılmış dana carpaccio, bebek karides salatası, fırınlanmış pancar ve keçi peynirli mus gibi soğuk başlangıçlara; ızgaralardan, zeytinyağlılara bir çok farklı lezzet sunulacak ve jumbo karides, füme balık, midya dolma ve Arnavut ciğeri gibi lezzetler de soğuk ikramlar olarak büfede yer alacak.

    Tuzda pişirilmiş levrek, geleneksel kuzu tandır, ağır ateşte pişirilmiş bütün antrikot ve mantı gibi zengin tatlar canlı sıcak istasyonda servis edilirken, Fas usulu tavuk tajin, etli yaprak sarması ve beğendi ile servis edilen ağır ateste pirilmiş kemikli dana kaburga sıcak büfesinin lezzetleri olacak. Tatlı büfesinde New York usulu cheesecake, kara orman pastası, vişne crumble tart, Konya küflü peyniri ile doldurulmuş haşlanmış armut gibi özel tariflerin servis edileceği brunch’ta, ikramların özel olarak hazırlandığı bir çocuk köşesi de olacak.

    Çocuklara yönelik yaratıcı ve keyifli çalışmalarıyla hem ailelerin hem de küçüklerin beğenisini kazanan “Good for All Kids”, brunch’a gelen minik misafirler için Anneler Günü temalı iki farklı aktivitenin yer alacağı bir çocuk atölyesi de düzenleyecek. Aktivitelerden ilki olan “She Got Wings”de minik misafirler, annelerinin görünmez kanatlarından esinlenerek örgü teknikleri ile ortaya kelebeklerden hoş bir enstalasyon çalışması çıkarırken, ikinci aktivite olan “MomiMoji” de ise minikler kumaş üzerinde, annelerine ait bir özelliği tasvir eden yepyeni bir emoji tasarlayacaklar.

    Ücretsiz otopark kullanımı ve bir kadeh Prosecco’nun da dahil olduğu Anneler Günü Brunch’ının kişi başı fiyatı 290 TL olurken, 0-6 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz ve 6-12 yaş arasındaki çocuklar da %50 indirimli. Conrad İstanbul Bosphorus, brunch’a gelen tüm annelere SPA Soul’dan alacağı bakımlarda yüzde 30 indirim fırsatı da sunuyor. Başımızın tacı annelerimiz, Fransız “Charme D’Orient” SPA ürünleriyle masaj ve bakıma çağdaş bir yaklaşım sunan Conrad SPA Soul’un hizmetleriyle şehir hayatının getirdiği stres ve yorgunluktan kurtulabilecek; Conrad SPA Soul‘da kazandığı %30’luk indirimi 7 Haziran’a kadar dilediği bir zamanda kullanabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.