DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Conrad İstanbul Bosphorus’ta Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılın

    Conrad İstanbul Bosphorus’ta Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılın
    11.01.2019
    A+
    A-

    14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen misafirlerini Boğaz manzarası ile büyüleyen Summit Bar&Terrace’a bekliyor. Conrad Executive Chef Alexis Atlamazoğlu’nun hazırladığı, aşkınıza lezzet katacak “Be My Valentine” menüsüne Ezgi Daloğlu’nun muhteşem solo performansının eşlik edeceği gecede dileyen çiftler, Conrad İstanbul Bosphorus’ta konaklama ayrıcalığını da yaşayabilir.

    Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı akşam yemeği ile çiftleri unutamayacakları anılar yaratmaya davet ediyor. Bu özel günde dileyen misafirler, hem “Be My Valentine”menüsünün servis edileceği Sevgililer Günü yemeğini, hem de Conrad İstanbul Bosphorus’un ihtişamlı atmosferinde konaklama ayrıcalığını deneyimlerken; arzu eden misafirler sadece Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan akşam yemeğinin keyfini çıkarabilecekler.

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde Conrad İstanbul Bosphorus’ta konaklamak isteyen çiftleri odalarında güne romantizm katacak tatlı sürprizler bekleyecek. Dileyen misafirler Conrad İstanbul Bosphorus’un Türk hamamı, sauna ve buhar odaları, şok duşu ve rahatlama odası ile eksiksiz bir hizmet sunan Conrad Spa’sında gün boyu dinginliğin ve yenilenmenin tadını çıkarırken; aşklarını da tazeleme fırsatı bulacaklar.

    Conrad İstanbul Bosphorus’un, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar&Terrace’da servis edeceği; aşkınıza lezzet katacak Be My Valentine menüsü Executive Chef Alexis Atlamazoğlu’nun usta ellerinden çıkacak. “Remoulade sos eşliğinde külah içinde yengeç keki” ile başlayan lezzet şöleni, aşkınızı ısıtacak “porçini mantarlı cappuccino” çorbası ile devam edecek. Ana yemek öncesi servis edilen somon çeşitlemesine ise nar taneleri ile servis edilen sıcak şarap “Granita” eşlik edecek. Tercihinize göre servis edilecek “marine edilmiş ve tavada kızartılmış dana madalyonları” ya da “sarımsak püresi ve körpe kabak ile servis edilen Jumbo karides” ana yemeklerinin ardından kutlama yemeğinin son tatlı dokunuşu limonlu dondurma ile servis edilen “bitter çikolata ve gülsuyu terin” ile yapılacak.

    Ezgi Daloğlu’nun muhteşem solo performansının da eşlik edeceği Conrad’ın Sevgililer Günü kutlama yemeği aşkınızın ihtiyacı olan özeni, eşsiz bir atmosferde, romantik bir müzik ve lezzet ziyafeti eşliğinde göstermek isteyen misafirlerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.