DOLAR 32,5857
EURO 34,8072
ALTIN 2513,427
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Conrad İstanbul Bosphorus’tan tüm babalara enfes boğaz manzarasına karşı kahvaltı keyfi

    Conrad İstanbul Bosphorus’tan tüm babalara enfes boğaz manzarasına karşı kahvaltı keyfi
    11.06.2019
    A+
    A-

    Kusursuz hizmet anlayışı ile konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, Babalar Günü’nde babasına özel bir hediye vermek isteyenleri, enfes Boğaz manzaralı terasta serpme kahvaltı keyfine davet ediyor. 16 Haziran Pazar günü 11.00-14.00 saatleri arasında servis edilecek yöresel Türk lezzetlerinden oluşan serpme kahvaltı ile babalar gününe babanıza harika bir başlangıç yaptırabilir; 14-15-16 Haziran tarihlerinde sağlık kulübündeki yıllık ve sezonluk üyeliklerini yüzde 15 indirimle babanıza hediye edebilirsiniz.

    Şehrin tam kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, Babalar Günü’nde babasına özel bir hediye vermek isteyenleri, panoramik Boğaz manzarası ile ünlü terasında doğal ürünlerden oluşan geleneksel Türk kahvaltısına davet ediyor. Konforlu ve nezih bir atmosferde servis edilen, yöresel lezzetlerin ön planda olduğu serpme kahvaltı, Babalar Günü’nde babasıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçim.

    Zengin çeşitliliği ile dikkat çeken Babalar Günü serpme kahvaltısında Çengelköy salatalığı, domates, biber, Yedikule marulu, Trabzon tereyağı ile başlayan lezzet serüveni, Türk kahvaltı kültürünün vazgeçilmezi bal seçenekleri, kaymak, ev yapımı reçel, marmelat seçenekleri ve tahin-pekmez ikilisiyle devam ediyor. Acılı acuka, peynir tabağı, Kanlıca yoğurdu gibi tatların ardından servis edilen ıspanaklı ve peynirli su böreği, domates sosunda pişirilmiş dana sosis, gözleme, sucuklu ya da pastırmalı yumurta, menemen ve omlet seçenekleri ise kahvaltıyı tadına doyum olmaz bir ziyafete dönüştürüyor. Conrad’ın Babalar Günü serpme kahvaltısı yetişkinler için 130 TL, 6-12 yaş arası için yüzde 50 indirimli ve 0-6 yaş çocuklar için ise ücretsiz sunuluyor.

    Conrad İstanbul Bosphorus, eksiksiz bir hizmet sunan Sağlık Kulübü’nde Babalar Günü’ne özel bir kampanya da sunuyor. Conrad’ın Sağlık Kulübü’nden babasına yıllık ya da sezonluk üyelik hediye etmek isteyenler, 14-15-16 Haziran tarihleri arasında yüzde 15 indirimin sahibi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.