DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çöps Çetesi Temizlik Takımına karşı

    Çöps Çetesi Temizlik Takımına karşı
    07.11.2017
    A+
    A-

     

    IYK Market’ten ayrılıp, Çöpslüğe dönerken başları Temizlik Takımı ile derde giren birbirinden matrak Çöps karakterleri, bu kez Süper Çürük Güç sayesinde Çöpsçülere dönüşüyor. Çöps dünyasının güçlü kahramanları haline gelen Çöpsçülerin tamamı Giochi Preziosi güvencesiyle sevenleriyle buluşuyor. Süper güçleriyle hijyen savaşını kazanmaya kararlı olan Çöpsçülerin maceralarını yaşamak isteyen Çöps tutkunları, 150 yeni Çöps karakterini içeren Çöps Çetesi Dünyası’ndan Grossary Gang’in yeni serisinde bulunan 9 farklı ürünle koleksiyonlarını genişletirken, eğlencenin dozunu da artırıyor. 18 TL den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan seride, birbirinden güçlü Çöpsçülerle, saklanabilecekleri Çöps Tenekesi, çöpsçülerin temizlik takımı ile mücadele ederken kullandığı Motorsiklet ve Çöps Kamyonu ile Çöpslerin başının belası Sokak Süpürücüsü oyuncakları yer alıyor.

    Çöps Çetesi Dünyası’ndan Grossary Gang’in matrak Çöps’leri bu kez Süper Çürük Güç sayesinde Çöpsçülere dönüşüyor ve Temizlik Takımı ile başa baş bir mücadeleye girişiyor.Çocukların Kidz TV’de yayınlanan çizgi dizi ile severek takip ettiği bu maceranın en yeni oyuncakları da Giochi Preziosi güvencesiyle Çöps tutkunlarına sunuluyor. 9 farklı ürün bulunan Çöps Çetesi Dünyası’ndan Grossary Gang’in yeni serisi 18 TL’den başlayan fiyatlarla sevenleriyle buluşacak.

    Çöps tutkunu minikler, birbirinden farklı Çöps karakterlerinin yanı sıra sınırlı sayıdaki çok nadir Çöpsleri de içeren Grossery Gang Seri3 2’li Çöps PaketiGrossery Gang Seri3 Orta Boy Çöps PaketiGrossery Gang Seri3 Büyük Boy Çöps Paketi ve Grossery Gang Çöpsçüler Paketi ile koleksiyonlarını zenginleştirecekler. Grossery Gang Mega Paket ile Temizlik Takımı’na karşı kendi çöps çetelerini oluşturma fırsatını yakalayan çocuklar, Grossery Gang Çöps Tenekesi ile de sahip oldukları Çöpsleri güvenle saklayabilecekler. Temizlik Takımı’na karşı Çöpslerin en önemli silahları olan Grossery Gang S3 Motorsiklet ve Grossery Gang Seri3 Çöps Kamyonu ile çöpslüğe dönen çöpslere mücadelelerinde yardımcı olarak eğlencenin dozunu artıracaklar. Çöps çetesinin başının belası Grossery Gang S3 Sokak Süpürücüsü sayesinde de hikayenin kötü karakteriyle hikayeyi daha gerçekçi hale getirme ayrıcalığı yaşayacaklar.

    Ürün Fiyat Bilgisi

    GROSSERY GANG S3 2’Lİ ÇÖPS PAKETİ18,0
    GROSSERY GANG S3 ORTA BOY ÇÖPS40,0
    GROSSERY GANG S3 BÜYÜK BOY ÇÖPS70,0
    GROSSERY GANG ÇÖPSÇÜLER40,0
    GROSSERY GANG MEGA PAKET100,0
    GROSSERY GANG ÇÖPS TENEKESİ70,0
    GROSSERY GANG S3 MOTORSİKLET100,0
    GROSSERY GANG S3 SOKAK SÜPÜRÜCÜSÜ100,0
    GROSSERY GANG S3 ÇÖPS KAMYONU150,0
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.