DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cor-A-Rosta Telleri toplam kaynak maliyetlerini düşürüyor

    Cor-A-Rosta Telleri toplam kaynak maliyetlerini düşürüyor
    18.12.2017
    A+
    A-

    Kaynak sektörünün lider kuruluşu Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, paslanmaz çelik uygulamaları için sunduğu Cor-A-Rosta Gaz Korumalı Özlü Telleri ile toplam kaynak maliyetini düşürüyor. Palslı gazaltıyla karşılaştırıldığında üretkenlikte %50, örtülü elektrod ile karşılaştırıldığında ise üretkenlikte %80’in üzerinde artış sağlayan Cor-A-Rosta Telleri, kullanım kolaylığı ve sağladığı yüksek performans ile de dikkat çekiyor.

    40 yılı aşkın tecrübesiyle kaynak profesyonellerine en uygun çözümleri geliştiren Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, artan rekabet ortamında toplam kaynak maliyetlerini düşürürken, kaynak kalitesinden öndün vermek istemeyenlere Cor-A-Rosta Gaz Korumalı Özlü Telleri sunuyor. Askaynak’ın özlü kaynak tellerindeki uzmanlığını yansıtan Cor-A-Rosta Telleri, örtülü elektrod kaynağı ve gazaltı kaynağına kıyasla yüksek verimliliği ile kaynak maliyetini azaltmayı sağlıyor. Ark kolonu net bir şekilde görünür olan ürün, kolay kullanımı ile kaynak ustalarının eğitim süresini de kısaltıyor.

    Sağladığı yüksek akım yoğunluğu sayesinde; penetrasyon eksikliği, soğuk bindirmeler, cüruf kalıntıları gibi gazaltı ve örtülü elektrod kaynağının tipik dezavantajlarını ortadan kaldıran ürün, kaynak kalitesini artırıyor. Hem standart CV hem de palslı kaynak modlarında gazaltı prosesinden daha iyi performans sergileyen Cor-A-Rosta Telleri, palslı gazaltıyla karşılaştırıldığında üretkenlikte %50, örtülü elektrod ile karşılaştırıldığında ise üretkenlikte %80’in üzerinde artış sağlıyor. 5kg ve 15kg’lık vakumlu S200 ve S300 bobinler halinde ve çoğu genel paslanmaz çelik sınıflarında olan Cor-A-Rosta telleri genel imalat, gıda ve içecek ekipmanının üretimi, petrokimyasal ve kimya endüstri, açık deniz petrol ve gaz veya sivil mimarı inşaatlarında başarılı uygulamalar için tercih ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.