DOLAR 32,5206
EURO 34,7509
ALTIN 2495,829
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino, globalde 901 milyon Euro ciro yaptı

    Cosentino, globalde 901 milyon Euro ciro yaptı
    26.03.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars taş yüzey üreticisi Cosentino, mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan gücünü finansal hedeflerinde de sürdürüyor. Cosentino, yüzde 10’luk bir büyüme göstererek 2017’de 901 milyon Euro ciroya ulaştı

    Tasarım ve mimari açıdan yenilikçi yüzeylerin üretimi ve dağıtımında dünya lideri olan Cosentino Group, yeni teknolojilere ve etkili yönetime dayalı sürdürülebilir büyüme stratejisi ile birlikte finansal konumunu da güçlendirmeye devam ediyor. Cosentino Group, şimdiden 2016-2019 yatırım planının yüzde 52’sine ulaştı. Dünyanın en büyük kuvars taş yüzey üreticisi Cosentino, 2016 yılına kıyasla yüzde 10’luk bir büyüme artışı göstererek 2017’de 901 milyon Euro ciro hedefini tutturdu.

     

    “Üretim çeşitliliğine, esnekliğe ve hızının artırılmasına odaklandık”

    Cosentino’nun büyüme, ürün çeşitliliği ve dışarı açılma hedeflerini gerçekleştirdiği 2017 yatırımlarına dair açıklamalarda bulunan Cosentino Türkiye Ülke Direktörü Alper Şensan, “Cosentino Group olarak etkili yönetime dayalı sürdürülebilir büyümeyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2017’deki yatırım hedeflerimizde, yenilikçi ürünümüz Dekton için ilave üretim hatları inşa etmeye ve yeni otomatik lojistik tesislerin geliştirilmesine ağırlık verdik. Silestone için yeni parlatma hatları ve diğer üretim hatlarında iyileştirmeleri tamamlıyoruz. Üretim çeşitliliğiyle beraber üretim esnekliği ve hızının artırılması için mevcut fabrikaların otomasyonuna odaklandık. Uluslararası büyüme stratejimiz doğrultusunda 2017 yılında ABD, Kanada, İsrail, Singapur, Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde olmak üzere 7 yeni Cosentino Center açtık. Sürdürülebilirliğe karşı gösterdiğimiz bağlılığın bir parçası olarak çevresel yönetimde de birçok gelişmeye imza attık. Cosentino olarak 130’dan fazla şehirdeki satış depolarımız ve ofislerimiz ile 110’un üzerinde ülkede satış yapıyoruz” dedi.

    Cosentino’dan 2017’de 340 yeni iş pozisyonu

    Cosentino, 2016-2019 istihdam planına göre, bini aşkın iş pozisyonu yaratmayı hedefledi. Cosentino’nun istihdam planına göre, 2017 yılında grup çalışanlarının toplam sayısı 32 farklı ülkeden 4 bini aşkın çalışana yükseldi. Cosentino, 2017’de 340 yeni iş pozisyonu yaratarak istihdam planında da yıllık hedefini tutturdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.