DOLAR 32,5219
EURO 34,9569
ALTIN 2439,503
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coşkun Sabah Flora by Develi’de sevenleri ile buluşuyor

    Coşkun Sabah Flora by Develi’de sevenleri ile buluşuyor
    28.03.2018
    A+
    A-

    Flora by Develi’de eğlence dolu geceler devam ediyor. Lezzetini eğlence ile buluşturan Develi her ay sanat dünyasından farklı isimlere ev sahipliği yapıyor. Nisan ayı programında Coşkun Sabah’ı ağırlayacak olan Develi, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Türkiye’nin Lezzet Ünlüsü Develi’nin Florya’da hizmet veren Flora by Develi mekanında her ay müzik dünyasından özel isimler sevenleriyle bir araya geliyor.

    Türk Sanat Müziği’nin en çok beğenilen isimlerinden, sanat yaşamı boyunca yılın bestecisi, yılın şarkısı gibi birçok ödüle sahip Coşkun Sabah 6 Nisan, Cuma akşamı Flora by Develi’de “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi, İşte Bizim Hikayemiz” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirirken Ud’undan çıkan muhteşem nağmeler ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Lezzetine eğlence katan Develi 6 Nisan, Cuma akşamı Coşkun Sabah ile müzik ziyafeti yaşamak isteyen tüm misafirlerini Flora by Develi’ye bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.