DOLAR 32,4895
EURO 34,5894
ALTIN 2478,109
BIST 9563,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coşkunöz Holding’den Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık yaratan etkinlik

    Coşkunöz Holding’den Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık yaratan etkinlik
    11.03.2020
    A+
    A-

    Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu Fran Silvestre Arquitectos’un kurucusu ünlü Mimar Fran Silvestre olacak.

    Uluslararası birçok prestijli projede imzası olan ünlü Mimar Fran Silvestre, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’na katılıyor. Silvestre programda, mimarlık ve iç mimarlık öğrencileri ile birlikte mimariye dair yaklaşım ve görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

    Tasarladığı, minimal, tekil konut projeleri ile adından çokça söz ettiren Çağdaş İspanya Mimarisi’nin genç ve başarılı temsilcisi Fran Silvestre, aynı zamanda modern mimarinin cesur ve kahraman ruhunu taşıyan Portekizli çağdaş Mimar Alvaro Siza’nın da öğrencisi. Sivestre’nin ulusal ve uluslararası birçok ödülü bulunuyor.

    Çalışmalarıyla ilgili Avrupa ve ABD’deki üniversite ve kurumlarda birçok seminer ve konferansa katılan Silvestre’nin ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı, 11 Mart Çarşamba günü 15.00’da Salt Galata’da gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.